English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 22 February 2014, 12:35   #1
John Dough
 
Posts: n/a
Trapped II - doesn't start

I searched the forum, but didn't find anything about my problem.

I try to play Trapped II from cd and use winuae with OS3.9 .
When I doubleclick "trappedstart" a requester pops up with info to
select the savepath in the next requester.



Once I click on continue,
I get a requester that says "Bus Error"



When I click one of the OKAY! buttons I finally get a programm error
message from prefs.exe and buttons to reboot now or later.



I know this is in german, but you guys know these kinda requesters for sure ;-) And that's it. Nothing happens afterwards.
So I'm kinda stuck


Could this be a problem of WinUAE? I can't test this on a real Amiga anymore, but I can remember it worked back in the days...

My WinUAE 2.7 config is as follows:
A1200 3.1 kickstart rom
JIT 040
2 MB Chip Ram
8 MB Fast
128MB Z3 RAM
RTG Graphicscard "UAE Zorro III" with 16MB Ram

As said above I'm using OS3.9 fresh install with P96 and no other adds.

Hope anyone can help...
 
Old 22 February 2014, 12:54   #2
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,612
It doesn't want to play from CD without some trickery with assigns or something. Seems it wants by default be in Work:Games and then a savepath must be given etc. Must look further. Seems it wants to write to Trapped: so better to copy the CD to HD.
Anyway, it starts from the CD - I have WinUAE 2.5.1 on Amikit, A1200 config with 128MB; 020 + 68882, JIT, OS 3.9, ZorroIII RTG 32 MB.
Amikit installation has an assign tool which helps to do the assigns on the fly.

Last edited by zipper; 22 February 2014 at 13:15.
zipper is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae doesn't want to start sometimes apachacha support.WinUAE 6 01 January 2012 15:20
Trapped I & Trapped II inquiry NeroAngelo support.Games 10 01 December 2011 21:15
Remus doesn't start KillaByte support.Apps 36 09 August 2011 16:19
TRAPPED II --and-- TRAPPED! Zandig support.Games 8 31 August 2009 20:34
command line to start a confil + start the game Unregistered New to Emulation or Amiga scene 4 17 October 2004 10:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06018 seconds with 13 queries