English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. General

 
 
Thread Tools
Old 28 May 2010, 17:10   #1
bburtonpa
Amiga user since 1985
 
Join Date: Apr 2005
Location: Middlesex, NJ USA
Posts: 14
NOOB Needs Help

Ok, I'm not really a N00B, it's just been a VERY LONG time since I have written any Amiga code. I am trying to relearn the proper way to open an Amiga window. My window opens fine...I am able to close it without any issue...what I am UNABLE to do is resize the window!

Here is code snippet of how I open the window::

MyWindow = (struct Window *)OpenWindowTags( NULL,
WA_Left, 20,
WA_Top, 20,
WA_Width, 300,
WA_Height, 100,
WA_Title, (ULONG)"My Window", /* struct TagItem expects a ULONG. */
WA_DepthGadget, TRUE,
WA_CloseGadget, TRUE,
WA_SizeGadget, TRUE,
WA_DragBar, TRUE,
WA_IDCMP, IDCMP_CLOSEWINDOW,
TAG_END);

Assume that the all the necessary libraries are opened, the message loop is correct etc. I have compiled the app with both AmiDevCPP (cross compliled) and SASC 658 (native). The window opens, all the gadgets are in the correct location, I can drag the window around, close it properly, etc. I JUST CAN'T RESIZE THE @%#^%#^$#$# thing. When I click the resize gadget, I get a red border around the window which disappears when I release the mouse button. I've run other applications such as Turbo Text and the other windows resize without any problem.

Please note: I do not have a "REAL" amiga to try this on; everything I am doing is on a "stock" AmigaForever installation.

Could this be an issue with AmigaForever or have I been living in the Windows world too long to do this right...!!!

THANKS!! ANY help will be appreciated...
bburtonpa is offline  
Old 28 May 2010, 17:32   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 6,082
You also need to set WA_MinWidth, WA_MinHeight, WA_MaxWidth and WA_MaxHeight because they all default to WA_Width resp. WA_Height.
thomas is offline  
Old 28 May 2010, 17:50   #3
bburtonpa
Amiga user since 1985
 
Join Date: Apr 2005
Location: Middlesex, NJ USA
Posts: 14
Thank you Thomas, that did the trick!
bburtonpa is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noob reporting in jerzybulovski New to Emulation or Amiga scene 2 24 September 2012 21:55
Complete noob :) drmracni New to Emulation or Amiga scene 6 21 September 2012 17:06
Noob Question but anyway. trackah123 Coders. General 17 30 October 2008 14:39
yet another noob question AliasXZ New to Emulation or Amiga scene 11 23 January 2008 23:28
Noob to Gamebase 1.4 dunjenkeepa project.MAGE 7 07 September 2007 01:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05984 seconds with 13 queries