English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 07 August 2020, 00:17   #1
marcfrick2112
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: Phoenix, Arizona, USA
Age: 50
Posts: 141
OctaMED SS playback stops/notes freeze AF 8

Hello all,

So, I'm using OctaMED SoundStudio under Amiga Forever 8. (I lost my real Amigas in a horrible house fire.)

When I try to play an OSS MOD it will play normally for a random amount of time then playback 'holds' on the notes for several seconds, then will resume playback. This happens also with OctaMED Player. I can play most other MODs fine (via EaglePlayer, which doesn't play OSS MODs, AFAIK, correct me if I'm wrong)

I'm using OS 3.X, Amiga 4XXX, '060,256MB RAM (pretty much same config. as the A1200T I used BITD)

So, any idea what's up? I had no issues with OSS on a real Amiga.

Last edited by marcfrick2112; 07 August 2020 at 09:31. Reason: added info
marcfrick2112 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"EaglePlayer" playback VS "real" playback chip support.Other 30 06 January 2020 19:46
Kiwi's Tale dev notes earok Coders. Blitz Basic 17 22 February 2019 13:45
Stickies - Sticky notes BippyM support.WinUAE 1 06 August 2013 22:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06151 seconds with 13 queries