English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 July 2013, 14:24   #1
hexaae
Registered User
hexaae's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Italy
Age: 42
Posts: 1,100
Dead mouse after resume from Windows display power saving

Today I've experienced this strange issue (WUAE 2.6.1):
I've left WUAE running (screen mode: native/RTG full-window. Focus: WB screen), and Windows power saving schedule turned off the screen as expected. The comp has never gone to sleep (correct).
When I moved the mouse the screen turned on as expected but mouse was dead in WUAE. To resume mouse in the emulator I've had to ALT-TAB to a Windows app and then left-click on the WUAE full-window again....
hexaae is offline  
Old 22 July 2013, 14:34   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 38
Posts: 17,789
Try full screen, I think mouse is not dead but off-screen for some reason.
s2325 is offline  
Old 25 July 2013, 16:35   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,729
I guess this depends on other programs and Windows configuration etc.. Can you duplicate it?

I think safest option is to always uncapture mouse when blanked display is resumed or system wakes up from sleep/hibernate.
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A600 power LED dead! Supamax support.Hardware 15 05 May 2009 20:42
Saving display settings as Defaults - How? jamespstevenson support.WinUAE 1 31 March 2009 19:25
What to replace a dead power source with? Rixa support.Hardware 4 24 October 2008 23:22
dead power supply modem mrodfr support.Hardware 4 31 August 2008 20:01
Dead 500 power supply Dave_wb support.Hardware 5 12 September 2007 20:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05693 seconds with 13 queries