English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hall Of Light > HOL suggestions and feedback

 
 
Thread Tools
Old 23 July 2007, 06:29   #1
A500-Danny
lone-wolf-Amiga-500-fan
A500-Danny's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Germany
Posts: 19
Exclamation HOL "Query failed" - broken link

I stumbled upon a small error in HOL:
On the main page (simple search) and the advanced search page, there's a link called Publisher without logo (under "Help us"), that gives Query failed and not a search result as expected.
A500-Danny is offline  
Old 27 July 2007, 00:46   #2
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 42
Posts: 2,972
Thanks for taking the time to report this !
I will fix it asap.
RCK is offline  
Old 27 July 2007, 21:27   #3
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 42
Posts: 2,972
link fixed
RCK is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"block zero write failed!" Error message MoreGrog support.WinUAE 5 21 July 2010 21:30
"CreateDevice failed" error with Direct3D filter on Maren support.WinUAE 20 02 February 2010 19:23
"Flower Power" by Anarchy partially broken with CE on Maren support.WinUAE 2 23 December 2009 17:18
Speed Link - "Amiga Classix Diamond" CD free dowload, Kickstarts included Retro-Nerd Amiga scene 20 25 July 2009 21:15
Missing "Reach out for gold" & link to ads in Zzap Tim Janssen HOL suggestions and feedback 2 15 February 2005 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07288 seconds with 13 queries