English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 August 2003, 23:40   #1
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Derby, UK
Age: 44
Posts: 9,108
Not a prob more a suggestion!!

Is it possible to add a fps limiter?

Reason I ask is.. when I rip the output to avi, it rips at 50fps, now if winuae goes slower than 50fps then there is slowdown in the resulting avi (as it is still ripping at 50fps).

Now if there was an option for the user to specify a MAX fps (say 25fps) then you could set the avi to rip at 25fps, and that way the resulting AVI would be perfect, as the users PC shouldn't slow it down to more than what they specify.

The resultant AVI should then be perfect (once speeded back to 50fps) and the audio should also be proeprly in sync!

just a thought
BippyM is offline  
Old 30 August 2003, 12:30   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Another Idea for winuae

A system tray icon (next to the time) using the tick image. When clicked on brings up a menu with Configuration (clicking this opens the F12 gui), Quit (Close Winuae), Load Config (resets with another config), Floppies (When drive is empty it says insert)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image1.png
Views:	312
Size:	6.6 KB
ID:	5774  
Paul is offline  
Old 30 August 2003, 17:36   #3
Critter
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Nth^Dimension
Posts: 188
you know about the shortkeys right?

END+F1 (change floppy in df0)
END+F2 (change floppy in df1)
END+F3 (change floppy in df2)
END+F4 (change floppy in df3)

Critter is offline  
Old 30 August 2003, 17:48   #4
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Yes of course I do, that’s not what I’m on about.

This is only a suggested idea for beginners, it could enable easy access to most of the basic options without having to enter the confusing F12 Gui each time.
Paul is offline  
Old 30 August 2003, 17:51   #5
Critter
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Nth^Dimension
Posts: 188
sounds like a good idea then
Critter is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only suggestion I can think of, but not possible I think. Ironclaw request.UAE Wishlist 2 18 March 2006 09:53
WinUAE suggestion Critter support.WinUAE 15 05 September 2003 02:33
Suggestion BippyM HOL suggestions and feedback 2 10 February 2003 17:35
Suggestion on buy Marcuz support.Hardware 1 03 October 2002 01:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06662 seconds with 14 queries