English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 05 June 2017, 11:08   #1
Toryglen-boy
Registered User

 
Join Date: Jan 2017
Location: Glesga
Posts: 265
Vampire II and HDMI

Howdy

anyone using the HDMI out on this? can you recommend a cable? i have tried a regular HDMI cable, and it shunts up against the floppy drive. I have looked on Fleabay and can't find a thin flexible cable, what are you using?

thanks
Toryglen-boy is offline  
AdSense AdSense  
Old 05 June 2017, 13:53   #2
talybont
Registered User

 
Join Date: Oct 2016
Location: Norway
Posts: 90
I'm guessing you're talking about the A600?

I've seen this referenced a few places:

https://www.aliexpress.com/item/30CM...664335664.html
talybont is offline  
Old 05 June 2017, 14:21   #3
Toryglen-boy
Registered User

 
Join Date: Jan 2017
Location: Glesga
Posts: 265
Quote:
Originally Posted by talybont View Post
I'm guessing you're talking about the A600?

I've seen this referenced a few places:

https://www.aliexpress.com/item/30CM...664335664.html
much obliged

Toryglen-boy is offline  
Old 05 June 2017, 15:50   #4
TrashyMG
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: Vermont - USA
Posts: 44
That thin one is pretty cool.

I currently use this without issues:

https://www.amazon.com/gp/product/B00CKZK4G8
TrashyMG is offline  
Old 05 June 2017, 17:29   #5
talybont
Registered User

 
Join Date: Oct 2016
Location: Norway
Posts: 90
Quote:
Originally Posted by TrashyMG View Post
That thin one is pretty cool.

I currently use this without issues:

https://www.amazon.com/gp/product/B00CKZK4G8
That also looks nice, but that is a male to male cable unlike the other one.

Personally I have an A500 and I'm considering this:

http://www.ebay.com/itm/201237722776
talybont is offline  
Old 05 June 2017, 17:53   #6
Toryglen-boy
Registered User

 
Join Date: Jan 2017
Location: Glesga
Posts: 265
Quote:
Originally Posted by talybont View Post
That also looks nice, but that is a male to male cable unlike the other one.

Personally I have an A500 and I'm considering this:

http://www.ebay.com/itm/201237722776
i like the screw end, for connecting up to a case, thats 50cm, maybe too long for inside an A600, the connecting edge to Vampire would be too big for defo.
Toryglen-boy is offline  
Old 05 June 2017, 18:25   #7
EzdineG
Registered User

 
Join Date: Apr 2017
Location: Springfield, MO
Posts: 214
Quote:
Originally Posted by talybont View Post
That also looks nice, but that is a male to male cable unlike the other one.

Personally I have an A500 and I'm considering this:

http://www.ebay.com/itm/201237722776


That cable was just a tad short for me to mount inside a 500 case beneath the floppy. Picked up the 3ft and was able to spool the extra up neatly just fine.
EzdineG is offline  
Old 05 June 2017, 21:27   #8
talybont
Registered User

 
Join Date: Oct 2016
Location: Norway
Posts: 90
Quote:
Originally Posted by EzdineG View Post
That cable was just a tad short for me to mount inside a 500 case beneath the floppy. Picked up the 3ft and was able to spool the extra up neatly just fine.
That's where I was hoping this would go also. Got any pictures?
talybont is offline  
Old 05 June 2017, 23:02   #9
Sinphaltimus
Registered User

Sinphaltimus's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Cresco, PA, USA
Age: 47
Posts: 1,075
I search Amazon.com for "Short HDMI extension cable" and it came up with many of varying lengths from just a few inches upwards to 6 and 8 inches. Perhaps you'll find the right one there instead of having to coil one up in your console.
Sinphaltimus is offline  
Old 07 June 2017, 20:44   #10
TrashyMG
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: Vermont - USA
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by talybont View Post
That also looks nice, but that is a male to male cable unlike the other one.

Personally I have an A500 and I'm considering this:

http://www.ebay.com/itm/201237722776
Right, I use a Female to Female adapter with my 3D printed holder:

https://www.thingiverse.com/thing:2147872

https://www.amazon.com/gp/product/B01L2DKGNO
TrashyMG is offline  
Old 08 June 2017, 00:26   #11
Magic
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 225
@TrashyMG

That looks great
Magic is offline  
Old 08 June 2017, 04:20   #12
theslownorris
Registered User

 
Join Date: Jun 2017
Location: SLC/USA
Posts: 14
Believe it or not, Apple computer makes a very small profile (Black) cable you can get from an Apple store 15-20 bucks. (If you are going straight out of the case)

I know exactly what you are talking about.

I removed my RF modulator to install a port there. I can't remember how I found a smaller cable. :/
theslownorris is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE On TV Via HDMI AMIGASYSTEM support.WinUAE 2 13 May 2017 10:46
Amiga HDMI capture on a 600 Vampire mjnurney Amiga scene 0 21 February 2017 22:44
Request RTG HDMI Vampire Demos and Games Overflow support.Demos 3 07 August 2016 11:03
Audio via HDMI? diablothe2nd support.Hardware 4 31 May 2012 21:58
HDMI with Amiga? lordofchaos support.Hardware 5 17 November 2011 15:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09016 seconds with 13 queries