English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 10 June 2009, 23:40   #1
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
Probs with Rebels Mega Demo II

Hi there!

Sorry to report again a problem.
When I start the Rebels Mega Demo II in WinUAE everything works fine until the forth part (Fuzzacs Bobdemo).
Then I get the Guru: 0000000B AAAAAAAA
Same happens in Quikstart mode...
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 01:08   #2
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
No one else with that prob?
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 08:55   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,806
CRC32 missing. It can be image issue. (before someone replies "it works fine here" without listing checksums..)
Toni Wilen is offline  
Old 11 June 2009, 09:10   #4
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,455
Demo works fine in WinUAE, I guess your image is broken. Try with this image.
StingRay is offline  
Old 11 June 2009, 09:44   #5
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Demo works fine in WinUAE, I guess your image is broken. Try with this image.
Yes! Your is image works fine! Thanks for that!
My image is crappy...
Is there still a need for CRC32?
If yes, how can I find out the checksum of my crappy image?
Is there a special prog?
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 09:55   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 42
Posts: 24,012
Quote:
Originally Posted by HOL2001 View Post
If yes, how can I find out the checksum of my crappy image?
Is there a special prog?
Make a zip or rar archive of it. When you open the archive one of the columns shows you the CRC32 of the packed file
TCD is offline  
Old 11 June 2009, 11:07   #7
Genju
Registered User
Genju's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 39
Posts: 62
There's also a program called "fsum": http://www.slavasoft.com/fsum/
It supports a wide range of hashing algorithms, comes in handy quite often.
Genju is offline  
Old 11 June 2009, 13:12   #8
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
Arrow

It is a 2 disks version as dms files.

First disk is called Rebels.Mega2a.dms CRC32 is 51D5052D
Second disk is called Rebels.Mega2b.dms CRC32 is 233DF6D6
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 13:16   #9
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,455
It's not a 2 disk version, it's just 2 dms archives for the disk.
StingRay is offline  
Old 11 June 2009, 13:20   #10
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
Ah? So may this call the trouble?
Sorry, if that is a silly question, but I am not so much experienced in this things.
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 13:42   #11
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,455
No problem. These split DMS archives are quite stupid anyway, I never understood the reason why anyone needed them. I guess that was indeed your problem, I suppose you decrunched each dms archive to a separate disk instead of using the same disk for both dms files.
StingRay is offline  
Old 11 June 2009, 14:28   #12
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 46
Posts: 509
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
No problem. These split DMS archives are quite stupid anyway, I never understood the reason why anyone needed them. I guess that was indeed your problem, I suppose you decrunched each dms archive to a separate disk instead of using the same disk for both dms files.
Yes I think you are right. But as I now own a working version I will delete that crappy version...
HOL2001 is offline  
Old 11 June 2009, 20:23   #13
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,806
Perhaps I could add some kind of automagic split DMS support but I am not sure if it is worth the trouble
Toni Wilen is offline  
Old 11 June 2009, 20:31   #14
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,455
I wanted to suggest that actually but then thought "nah, not really important" If it's not too hard to implement it would be a "nice to have" feature though.
StingRay is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Paranoid by Rebels UberFreak support.Demos 6 27 March 2013 10:47
How to play RSI Mega Demo on WinUAE? Richardcavell support.WinUAE 11 25 March 2013 04:48
trying to find a certain Mega-Demo fil support.Demos 2 15 August 2012 17:07
Rebels Coma Kitty support.Demos 10 15 October 2009 21:01
mega lo mania demo gfx? Hungry Horace project.Sprites 5 22 June 2008 15:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08865 seconds with 15 queries