English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 April 2009, 20:44   #1
kirk
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: uk
Posts: 148
installing latest winuae question

hi, if i install 1.5.3 on the same pc where i have 1.2, will it overwrite the older install ?
i ask this cos when installing older versions, they were 'full installs', ie, they came as an exe and wrote to the registry etc,and replaced the other version,

but ive noticed 1.5.3 is just a zip file that can be just extracted into whatever folder, with no actual install process as such, will it detect or replace my 1.2 when i actually run it ? (and does that mean i cud just move the 1.5.3 folder directly to another pc in future and just run it from that folder, with no new install process, ?)

cheers
kirk is offline  
Old 14 April 2009, 20:59   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 42
Posts: 24,012
Quote:
Originally Posted by kirk View Post
(and does that mean i cud just move the 1.5.3 folder directly to another pc in future and just run it from that folder, with no new install process, ?)
Yup, that was what I wanted to tell you all the time Just extract the contents of the zip to a new folder and start WinUAE.exe. Nothing more needed
TCD is offline  
Old 14 April 2009, 21:08   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,807
Just unpack winuae.exe. Nothing else is needed (except possibly in plugins-directory but so far they have been in separate package)
Toni Wilen is online now  
Old 15 April 2009, 11:23   #4
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,462
And remember for easy copy-and-use-in-another-pc-or-external-drive, don't use absolute paths on configurations, roms, etc like for example:

C:\emulators\winuae\roms

use just:

\winuae\roms
AmigaFriend is offline  
Old 15 April 2009, 23:12   #5
kirk
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: uk
Posts: 148
thanx to all for all above replys.

i do have an interseting sound issue with the game gods in winuae 1.5.3, im in the process of investigating and comparing with winuae 1.2, im hoping to post the prob within the next half hour.

cheers
kirk is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help installing latest version of WHDLoad Justice project.WHDLoad 9 26 November 2011 12:49
Is my PC too feeble for latest WinUAE jimbob support.WinUAE 8 07 November 2011 23:54
kickstart 1.4 question cause winuae latest beta hanschke New to Emulation or Amiga scene 4 05 October 2007 23:14
embarassing question re: Installing WB 2.1 gizmomelb New to Emulation or Amiga scene 4 05 August 2006 08:40
Latest Winuae Help now out! pjhutch support.WinUAE 1 25 June 2005 18:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07288 seconds with 15 queries