English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 August 2006, 13:44   #1
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 39
Posts: 583
Mouse Emulation (Mouse1right/left/up/down)

When I use the commands

-Mouse1 Right
-Mouse1 Left
-Mouse1 Up
-Mouse1 Down

in the input tab to emulate a mouse via keyboard it seems as if I can't press two keys simultaneously to move the mouse diagonal. It just accepts one direction at a time (just right, left, up or down, not diagonal).

Did I do something wrong or is this a limitation of WinUAE ? If it's a limitation, is it possible to fix ?
Konrad is offline  
Old 06 August 2006, 14:19   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,946
It's probably a limitation of your keyboard.
thomas is offline  
Old 06 August 2006, 14:24   #3
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 39
Posts: 583
I don't think so. I'm preparing games for my arcade cabinet and I have no problems pressing at least three keys simultaneously. This problem just appears now that I want to emulate the mouse via keyboard.
Konrad is offline  
Old 07 August 2006, 23:53   #4
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 39
Posts: 583
Problem can't be solved on my end. Tony, should it work simultaneously ?
Konrad is offline  
Old 08 August 2006, 17:50   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,669
It was a limitation in input handling code, it will work in next release.
Toni Wilen is online now  
Old 08 August 2006, 22:36   #6
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 46
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas

Does this also affect "keyboard synth" in Sonix, e. g. can I now produce ALL chords on the keyboard, not just a part of them?
andreas is offline  
Old 09 August 2006, 10:43   #7
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,669
Quote:
Originally Posted by andreas

Does this also affect "keyboard synth" in Sonix, e. g. can I now produce ALL chords on the keyboard, not just a part of them?
Nothing to do with this issue. It is keyboard limitation in 99.9% of cases.
Toni Wilen is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Touchscreen mouse emulation Dunny request.UAE Wishlist 18 20 November 2019 19:09
Map spare gamepad buttons to left/right mouse buttons (for skipping intros) dreamkatcha support.FS-UAE 6 02 February 2013 23:03
Any way to change Radboot Left Mouse Button? fitzsteve project.ClassicWB 8 20 January 2010 22:53
Lost left button on mouse port. fc.studio support.Hardware 2 01 March 2008 02:41
How do I map a diagonal left/right for a key in CD32 Emulation? HyperBolt support.WinUAE 1 10 June 2006 23:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06691 seconds with 13 queries