English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 01 October 2018, 09:42   #21
rare_j
Zone Friend

rare_j's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: London
Posts: 864
Will Hyperion consider a bundle that contains the disks and all ROM versions?
Would pay a bit more for such a bundle.
rare_j is offline  
Old 01 October 2018, 10:10   #22
Starglider 2
Registered User

Starglider 2's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: California
Posts: 1,027
Congratulations to the team for getting this out! It's wonderful that something as retro as the Amiga 500 is still seeing updates to the OS. Thank you all.

I too would love to be able to buy the actual floppy disks and review them.

Last edited by Starglider 2; 01 October 2018 at 10:18.
Starglider 2 is offline  
Old 01 October 2018, 10:11   #23
cloverskull
Registered User

 
Join Date: Sep 2018
Location: California
Posts: 21
Agreed about bundle, not sure I want to pay that much for each.

Can we list the contents and use Remus/rom split to just roll our own, instead of paying so much for each?

Edit - I mean buy for, say, a4000, and then build ones for other computers based on that?
cloverskull is offline  
Old 01 October 2018, 10:51   #24
ptyerman
Registered User

ptyerman's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Worksop/UK
Age: 54
Posts: 1,197
I'm also waiting for a physical release. This release seems more suited to emulation and those that have the means to burn their own Kickstart ROM.
ptyerman is offline  
Old 01 October 2018, 11:16   #25
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 36
Posts: 547
Excellent stuff, thanks to all involved
indigolemon is offline  
Old 01 October 2018, 11:40   #26
Mark sealey
Registered User

 
Join Date: Sep 2018
Location: Nottingham
Posts: 29
I have a question....is the A600 3.1.4version cpu specific? As I have a 020 A600
Mark sealey is offline  
Old 01 October 2018, 12:03   #27
Englyst
Registered User

Englyst's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Norring, Denmark
Age: 46
Posts: 39
Hyperion stated that bundles with ROM and disks will arrive a bit later.
Englyst is offline  
Old 01 October 2018, 12:21   #28
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 40
Posts: 1,745
Quote:
Originally Posted by Mark sealey View Post
I have a question....is the A600 3.1.4version cpu specific? As I have a 020 A600
No, just buy the A600 one.
gulliver is offline  
Old 01 October 2018, 12:30   #29
darkwave
Registered User
darkwave's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Cambridge, UK
Age: 37
Posts: 130
Great work! Looking forward to picking up the OS with the new ROMs when they're available.
darkwave is offline  
Old 01 October 2018, 12:53   #30
Minuous
Coder/webmaster/gamer
Minuous's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canberra/Australia
Posts: 1,838
Since there are no A1200s with 68000 CPUs it would make sense to compile that version for 68020+. Likewise 68030+ for the A4000 version, etc.
Minuous is offline  
Old 01 October 2018, 13:06   #31
Leffmann
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sweden
Posts: 2,203
What's the 2M RAM requirement about? Just a recommendation rather than a requirement?

While not particularly useful, you can actually boot fully into KS+Workbench 3.1 with only 256K RAM.
Leffmann is offline  
Old 01 October 2018, 13:09   #32
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 40
Posts: 1,745
Quote:
Originally Posted by Leffmann View Post
What's the 2M RAM requirement about? Just a recommendation rather than a requirement?

While not particularly useful, you can actually boot fully into KS+Workbench 3.1 with only 256K RAM.
You should read the FAQ first.
gulliver is offline  
Old 01 October 2018, 13:28   #33
cip060
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Location: Treviso ITALIA
Posts: 65
I have a cd32 with terrible fire?
I assume the 1200 version?
cip060 is offline  
Old 01 October 2018, 17:09   #34
alenppc
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Age: 38
Posts: 803
Amazing, big thanks to all who helped develop this! I purchased 3 versions. Very excited to try this out.
alenppc is offline  
Old 01 October 2018, 17:16   #35
cip060
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Location: Treviso ITALIA
Posts: 65
Try the 1200 version on the 32 cd and let me know with the terrible fire if it works?

In theory, creating the ROM to be replaced on the cd 32 would work?
cip060 is offline  
Old 01 October 2018, 17:22   #36
orphan264
Registered User

 
Join Date: Apr 2018
Location: Maine, USA
Posts: 11
Fantastic! I am thrilled! Can't wait to work with this!

Well done!
orphan264 is offline  
Old 01 October 2018, 17:23   #37
alenppc
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Age: 38
Posts: 803
The CD32 uses a 1MB rom, so I can't burn the ROM (also my burner doesn't support 1MB roms). But software wise I can try.
alenppc is offline  
Old 01 October 2018, 17:34   #38
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,907
Because Updateto314 it requires AmigaOS 3.5 or AmigaOS 3.9 and it can not be installed on OS 3.0/3.1? (I think it can be done by modifying the script)
AMIGASYSTEM is offline  
Old 01 October 2018, 17:37   #39
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,907
Quote:
Originally Posted by alenppc View Post
The CD32 uses a 1MB rom, so I can't burn the ROM (also my burner doesn't support 1MB roms). But software wise I can try.
I can be wrong, but I think it's not a good thing to change the CD32 ROM, the CD32 might lose CD boot and some other functionality
AMIGASYSTEM is offline  
Old 01 October 2018, 17:40   #40
cip060
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Location: Treviso ITALIA
Posts: 65
The loss of cdrom is not a serious problem I have hardisk and terrible fire I have not used the cd for months
cip060 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Would AmigaOS 3.9 be ok for me? stu232 support.Hardware 12 02 October 2013 19:20
AmigaOS 3.9 PoLoMoTo support.WinUAE 8 27 August 2011 19:06
AmigaOS 3.5 or 3.9 maddoc666 support.Apps 12 22 February 2010 09:02
AmigaOS koncool request.Apps 6 04 June 2003 18:45
AmigaOS XL sturme New to Emulation or Amiga scene 4 15 January 2002 03:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09915 seconds with 14 queries