English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 29 February 2004, 19:42   #1
Zero
 
Posts: n/a
Floppy disk Dead Diskdrive port?

My Amiga

A1200 Power Tower
MotherBoard A1200 Rev 1D4
3.1 Kickstart
Apollo Turbo 1230 MK2 ('30 16MB)
1.2GB Hard Drive
LiteOn 52x CDROM

I have a Cumana external floppy drive that works fine in my A500+

However when I plug it in to my A1200 Power Tower, it either does not show uo at all, or shows the following errors on my workbench DF1:??? DF2:??? DF3:??? etc

Any ideas, could this be a dead diskdrive port? my internal DF0: works fine.

Thanks in advance

Last edited by Zero; 29 February 2004 at 19:52.
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Your favorite whirring diskdrive noises Tim Janssen Nostalgia & memories 26 03 April 2021 10:02
WANTED: CDTV keyboard and diskdrive Jon Hare MarketPlace 1 16 July 2011 14:25
wtb: diskdrive for a2000 (no ebay please) james 23703 MarketPlace 0 28 January 2006 22:41
A1200 diskdrive... BarrySWE support.Hardware 4 28 September 2005 21:19
Using PC as the diskdrive. Haakon Coders. General 46 07 March 2005 17:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07210 seconds with 15 queries