English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 30 August 2006, 11:12   #1
Amiga-emuman
Registered User
Amiga-emuman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Australia
Posts: 29
KCS POWER PC BOARD with A590 XT

Hi. Is anyone familiar enough with the KCS POWER PC BOARD to tell me how to get it to work with an A590 WesternDigital XT Drive?

I can run the software for it found here as well as the original I have (the original software seems to be a previous version). I can boot into DOS with MS DOS system floppy but I cannot seem to get either version to recognise the A590 WesternDigital XT hard drive partition with FDISK.

When I do get the emulator to recognise the HD partition I plan to install MSDOS to it so I can boot the emulator without floppies. I know there are steps involved (which I think I've tried). Just hoping someone is familar enough with this as I've spent a few days on it without luck. Even considered upgrading my HD to SCSI, which might be better supported by the KCS software, though when I bought my XT A590 drives they did have working installations, so I know it can be done. Thanks.
Amiga-emuman is offline  
Old 30 August 2006, 12:02   #2
Amiga-emuman
Registered User
Amiga-emuman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Australia
Posts: 29
Don't worry - by some miracle I have finally got this problem sorted by trying that software at the link above, selecting A590 (OMTI) from their menu on a different A590 XT drive but of the same specifications. Not sure why it worked now... maybe because I specified a 10mb partition for MSDOS use instead of my previous 2MB. If I find out anything useful I'll post. Sorry for jumping the gun.
Amiga-emuman is offline  
Old 30 August 2006, 15:57   #3
nnever2000
Registered User
nnever2000's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: italy
Posts: 138
Quote:
Originally Posted by Amiga-emuman
Don't worry - by some miracle I have finally got this problem sorted by trying that software at the link above, selecting A590 (OMTI) from their menu on a different A590 XT drive but of the same specifications. Not sure why it worked now... maybe because I specified a 10mb partition for MSDOS use instead of my previous 2MB. If I find out anything useful I'll post. Sorry for jumping the gun.
Hey, this post remember me my AT Once 286 emulator! Very fast!
nnever2000 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KCS Power PC board + A500 Plus commie1974 support.Hardware 13 07 June 2017 13:02
KCS Power PC Board – Help? Fingerlickin_B support.Hardware 64 25 May 2015 12:37
KCS Power PC Board in A2000 genny support.Hardware 9 30 November 2010 18:20
Help with KCS Power PC Board DyLucke support.Hardware 3 01 July 2010 18:29
KCS Power PC Board Manual in ENGLISH Fingerlickin_B request.Other 11 18 March 2008 12:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06951 seconds with 13 queries