English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 25 January 2018, 03:38   #321
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 543
Hi SvladJelly and AmigaSystem!

Thanks for testing out AmiModRadio!

SvladJelly, what do you mean when you say that it doesn't work? Is it crashing? Just not playing anything? I don't know Amibian, what is it?

Did you have a chance to try on a real A1200?

AmigaSystem, thanks for testing on AmigaOS 4 and AmiKit! Would you mind sending me some screenshot in both? Especially AmigaOS 4 As for changing module when changing skin, that's a feature When changing skin, I close and reopen the window, which is like closing/reopening the whole program...

Cheers!
tygre is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 January 2018, 10:12   #322
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italia)
Posts: 2,975
Quote:
Originally Posted by tygre View Post
AmigaSystem, thanks for testing on AmigaOS 4 and AmiKit! Would you mind sending me some screenshot in both?
I attach Screenshot OS4 and AmiKit
Quote:
As for changing module when changing skin, that's a feature When changing skin, I close and reopen the window, which is like closing/reopening the whole program...
This only happens with AmikitX, with Amikit8, OS4 and AFA OS, and others OS 3.9 this does not happen, see video attach
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	OS4.jpg
Views:	47
Size:	135.5 KB
ID:	56405   Click image for larger version

Name:	AmiKit.jpg
Views:	49
Size:	112.5 KB
ID:	56406  

Last edited by AMIGASYSTEM; 13 February 2018 at 15:13.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 28 January 2018, 08:18   #323
SvladJelly
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: Portland / USA
Posts: 34
Hey! I'm sorry to report, I can't get this working on my real Amiga 1200 with Aca1233n, nor in emulation under Amibian (Winuae for Arm on Raspberry Pi)

I launch eagleplayer, then Amimodradio, and while connected to the internet with MiamiDX, little symbolic lines start to stream across the player near the bottom, and my system simply freezes up.

:-/
SvladJelly is offline  
Old 28 January 2018, 09:35   #324
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italia)
Posts: 2,975
Quote:
Originally Posted by SvladJelly View Post
Hey! I'm sorry to report, I can't get this working on my real Amiga 1200 with Aca1233n, nor in emulation under Amibian (Winuae for Arm on Raspberry Pi)
:-/
Made on WinUAE a test with a direct connection with Miami a AmiModRadio it works well even if the search is slow but this is normally.

you tried to install and copy executable Hip in directory C
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Miami Onl-line.jpg
Views:	39
Size:	182.2 KB
ID:	56472  

Last edited by AMIGASYSTEM; 28 January 2018 at 09:47.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 28 January 2018, 12:22   #325
SvladJelly
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: Portland / USA
Posts: 34
I have HIP in C: and Hippoplayer libs installed correctly. REXX running etc., but to no avail.

Using Miami on my A1200, nothing happens still. The log only shows exclaimation points, right side up and upside down.
SvladJelly is offline  
Old 22 February 2018, 02:02   #326
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by SvladJelly View Post
I have HIP in C: and Hippoplayer libs installed correctly. REXX running etc., but to no avail.

Using Miami on my A1200, nothing happens still. The log only shows exclaimation points, right side up and upside down.
Hey SvladJelly!

Sorry for the delay, somehow I missed the notification of your message!

Seeing ! and ¡ is normal, it means that AmiModRadio is reading the content of some directory... then nothing else happens?

Cheers!
tygre is offline  
Old 23 February 2018, 19:50   #327
SvladJelly
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: Portland / USA
Posts: 34
Ahhh...
With the latest version uploaded to Aminet, it is working!

It doesn't seem to want to fetch modules from aminet itself, however the other sources do work.

Cheers and thank you for a brilliant program! Working on real & emulated Amiga.

SvladJelly is offline  
Old 24 February 2018, 00:16   #328
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by SvladJelly View Post
Ahhh...
With the latest version uploaded to Aminet, it is working!

It doesn't seem to want to fetch modules from aminet itself, however the other sources do work.

Cheers and thank you for a brilliant program! Working on real & emulated Amiga.

Hey! Very happy that it is working almost entirely

Regarding Aminet, could you set the "Show log page" in the prefs., select Aminet as source, click the "next" button, and send me screenshots of what is happening?

Cheers!
tygre is offline  
Old 24 February 2018, 08:56   #329
SvladJelly
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: Portland / USA
Posts: 34
Oops! It was a problem with xadmaster.library. All sorted! Everything working brilliantly. Cheers man!

SvladJelly is offline  
Old 24 February 2018, 08:58   #330
SvladJelly
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: Portland / USA
Posts: 34
Oh also, can you post a small graphic explaining exactly what each button on the radio does?
SvladJelly is offline  
Old 24 February 2018, 17:47   #331
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by SvladJelly View Post
Oh also, can you post a small graphic explaining exactly what each button on the radio does?
Great idea! Yes, I can and I will!

Will keep you posted!
Cheers!
tygre is offline  
Old 24 February 2018, 17:48   #332
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by SvladJelly View Post
Oops! It was a problem with xadmaster.library. All sorted! Everything working brilliantly. Cheers man!

tygre is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which games are using modules? 1988 request.Modules 7 29 July 2016 20:24
A few modules Rogue request.Modules 1 31 May 2014 18:22
two modules s2325 request.Modules 4 01 May 2010 15:23
Brain Killer Aminet links changed (and a question about Aminet links) Korodny HOL data problems 0 26 November 2009 21:21
Modules.. Muerto request.Modules 2 15 December 2005 17:32

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07866 seconds with 14 queries