English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 17 August 2014, 18:37   #21
Yaranga
 
Posts: n/a
Understand.
 
AdSense AdSense  
Old 17 August 2014, 18:45   #22
AnnaWu
Registered User
AnnaWu's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 443
Just somes examples for the command line:

chdman createhd -c none -i AmigaOS3.1.hdf -o AmigaOS3.1.chd

If you don't use Dynamic HDF images you can save a lot of space.
The parameter "-c none" is important otherwise the image file is compressed and not writeable.

-

chdman createhd -c none -chs 128,16,32 -o AmigaOS3.1.chd
chdman extracthd -i AmigaOS3.1.chd -o AmigaOS3.1.hdf
chdman info -i AmigaOS3.1.chd
Attached Files
File Type: zip chdman.zip (285.7 KB, 135 views)

Last edited by AnnaWu; 17 August 2014 at 19:26.
AnnaWu is offline  
Old 17 August 2014, 20:39   #23
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 60
Posts: 3,863
I used qt chdman gui 01 (win32 version) to convert a 5mb WB3.1.hdf to .chd. Everything went O.K, no errors but, when I load it up in the add hardfile panel I get the error "hd: hdf handle is not valid.bug."

What am I doing wrong?
Arnie is offline  
Old 17 August 2014, 21:24   #24
AnnaWu
Registered User
AnnaWu's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 443
Quote:
Originally Posted by Arnie View Post
I used qt chdman gui 01 (win32 version) to convert a 5mb WB3.1.hdf to .chd. Everything went O.K, no errors but, when I load it up in the add hardfile panel I get the error "hd: hdf handle is not valid.bug."

What am I doing wrong?
Qt CHDMAN GUI
Can you post the stdout or command log (Tools menu)?
Did you tried to run chdman on the command line?
See my posting above.

PS: Just see you use the version 0.1. The version 0.2 is available.
http://wiki.batcom-it.net/index.php?...27s_Playground

WinUAE
Did your tried the last Beta 12 version?
Can you post the winuaebootlog.txt/winuaelog.txt/config file (*.uae)?

Last edited by AnnaWu; 17 August 2014 at 21:39.
AnnaWu is offline  
Old 18 August 2014, 19:56   #25
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 60
Posts: 3,863
Sorted, I forgot to set compression to none.
Arnie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IDE harddrives Bamiga2002 MarketPlace 14 29 December 2013 18:45
3.5" harddrives adgloride support.Hardware 4 26 June 2006 00:52
Harddrives Arnie support.WinUAE 7 18 September 2005 23:43
Harddrives mancity New to Emulation or Amiga scene 1 14 January 2002 17:28
A500 and PC harddrives KelticDanor Retrogaming General Discussion 9 12 September 2001 01:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06244 seconds with 14 queries