English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

Thread Tools
Old 01 March 2010, 21:09   #1

Join Date: Feb 2010
Location: Chichester
Age: 39
Posts: 55
Blizzard 1240 fan broken

I have just rescued some more of my amiga stuff from the loft. I have a blizzard 1240 made by DCE that has a non working fan. I was wondering if anyone in the UK would be willing to fit a new fan or heatsink. It lives in a standard A1200, so the fan needs to be low profile, and run off the cards power
tomead is offline  
AdSense AdSense  
Old 01 March 2010, 22:44   #2
Registered User

amigakit.com's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,716
We can provide this technical service.
amigakit.com is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which Replacement Fan is best for an Apollo 1240 ? Peter support.Hardware 6 09 October 2011 08:16
Blizzard 1240 fan caver99 support.Hardware 2 08 May 2011 00:48
Blizzard 1230 IV 50MHz with Fan? Chris1965 support.Hardware 36 12 March 2009 08:17
Blizzard PPC Fan voltage? amigarobbo support.Hardware 9 23 October 2007 23:52
Apollo 1240 fan inoperative Magno Boots support.Hardware 7 18 September 2007 02:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13550 seconds with 12 queries