English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 10 September 2009, 22:08   #1
tero
Registered User

tero's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M'Gladbach
Age: 41
Posts: 508
Problem quitting WHDLoad

Strange - Quitkey doesn't quit UAE

First: The games work, Quitkey itself works too
means - Game is shuting down and Rezip folder is empty
My saves are all there on next start

But WinUAE doesn't exit and the screen looks like a memory-monitor

Happens on different games/uae versions/Quitkeys

Enough info?

Someone knows what going on there?

Please
tero is offline  
Old 10 September 2009, 22:20   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Which key is your WHDLoad quitkey?
TCD is offline  
Old 10 September 2009, 22:24   #3
tero
Registered User

tero's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M'Gladbach
Age: 41
Posts: 508
For default numBlock -
But i try >10 others since this happens
tero is offline  
Old 10 September 2009, 22:33   #4
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Age: 43
Posts: 3,126
I'm not sure but it looks like WinUAE hrtmon is activated when you press numlock in your case.
Try adding "quitKey=$5D" to WHDLoad.prefs
Then use * on numpad to quit.
Retroplay is offline  
Old 10 September 2009, 22:42   #5
tero
Registered User

tero's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M'Gladbach
Age: 41
Posts: 508
Still the same but after that i delete .prefs and now it works again.
THX for info - didn't know that .prefs exist
I'm new with whdload
tero is offline  
Old 10 September 2009, 22:54   #6
eLowar
Citizen of Elthesh
eLowar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: London, UK
Posts: 949
My memory is a bit fuzzy and I can't check right now, but actually WHDRun should override the quit key by default (it's an option in the WHDRun start-up dialog). I think the default value normally is either * or F11.
eLowar is offline  
Old 10 September 2009, 23:11   #7
tero
Registered User

tero's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M'Gladbach
Age: 41
Posts: 508
It was * on first starts
I changed them in WHDRun startup (So - is my default)
tero is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elite WHDLoad slave not quitting Minuous project.WHDLoad 3 19 December 2011 19:23
quitting on 68000? Hungry Horace project.WHDLoad 60 19 December 2006 20:17
Quitting WinUae Viceroy support.WinUAE 3 01 August 2006 08:49
WHDLoad problem twizzle support.Apps 8 13 December 2005 08:32
Emulator crashing when quitting Melvein New to Emulation or Amiga scene 0 02 June 2003 14:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06380 seconds with 13 queries