English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 10 April 2018, 21:09   #1
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 678
1200 Boot Selector ?

Is there a 1200 boot selector like you can buy for the 500 ?

Last edited by Washac; 10 April 2018 at 21:44. Reason: error
Washac is offline  
Old 10 April 2018, 22:10   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 40
Posts: 8,302
Not really. The CIA chips are soldered on to the motherboard, so self fitting one wasn't feasible for most users back in the day.
Jope is offline  
Old 10 April 2018, 22:11   #3
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 678
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
Not really. The CIA chips are soldered on to the motherboard, so self fitting one wasn't feasible for most users back in the day.
Ah OK thanks.
Washac is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga 1200 boot problem jkg support.Hardware 4 30 January 2015 13:19
Amiga 1200 slow boot HymnsomniaK support.Hardware 7 01 May 2006 18:12
Amiga 1200 Boot after HD Format kratam support.Hardware 14 17 June 2005 08:27
old amiga 1200 boot disk retlek support.Games 3 18 July 2004 20:17
HD on 1200 won't boot anymore Iguana support.Hardware 3 24 May 2003 21:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06745 seconds with 13 queries