English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 04 September 2016, 18:05   #1
sprokky121
 
Posts: n/a
blank screen - el capitan

Hi - sorry, I suspect this has come up before but I searched the forum and couldn't find an answer for it. I'm getting a blank screen on startup (after booting from Kick 1.3) running Fs-UAE version 2.6.2. on El Capitan.

Why might this be happening? Thanks!
 
Old 09 September 2016, 15:23   #2
sprokky121
 
Posts: n/a
LOL, ok, so 81 views and no replies - am scratching my head a bit here!

I will confess I am a bit dyslexic, so maybe there has been some basic information I have missed - and the question is simply a really stupid one.

But then I'm wondering, does FS-UAE usually work with El Capitan at all? Reason I ask is that I was running it on a previous computer with Yosemite without any hitch whatsoever.
 
Old 10 September 2016, 13:56   #3
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,758
Hi, can you please try the development version? (2.7.14dev) Thanks!
FrodeSolheim is offline  
Old 10 September 2016, 16:43   #4
sprokky121
 
Posts: n/a
Thanks for the reply Frode, I'll give it a go!
 
Old 11 September 2016, 16:51   #5
sprokky121
 
Posts: n/a
Oh dear, have tried the 2.7.17dev version and still the same thing happening I'm afraid. Has anyone had this problem before? Can't believe I'm the only one to have tried it with El Capitan so far and don't think there's anything particularly unusual about my system.
 
Old 11 September 2016, 17:11   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,758
Works on OS X 10.11 here...!

Please attach fs-uae.log.txt to a new post.
FrodeSolheim is offline  
Old 25 September 2016, 16:32   #7
sprokky121
 
Posts: n/a
Ah, no worries, got a new set of kickstarts from Cloanto and all is working perfectly again.

Thanks for the answers and thanks for such a brilliant program Frode!
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank UAEGFX screen on OS 4.1 Leandro Jardim support.WinUAE 3 28 August 2016 12:56
Amiga 2000 Blank screen tomead support.Hardware 5 29 April 2014 23:50
WinUAE 2.3 D3D blank screen Steve support.WinUAE 48 15 April 2011 03:07
blank screen - doing something stupid? billytf support.WinUAE 0 09 February 2006 05:36
Blank Screen with games Mike support.WinUAE 0 12 May 2004 21:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08897 seconds with 13 queries