English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 09 April 2013, 19:16   #1
diablothe2nd
Registered User

 
Join Date: Dec 2011
Location: Northamptonshire, UK
Age: 38
Posts: 1,232
Save disk question

I've just tried playing Cannon Fodder (FLT release) and it doesn't include a save disk.

is there a way to add one or at least have the db create one? I've tried adding one myself but it doesn't seem to be persistent between restarts of FSuae
diablothe2nd is offline  
Old 09 April 2013, 19:22   #2
jbl007
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: Leipzig/Germany
Posts: 416
Did you enable writable floppies? Take a look here: http://eab.abime.net/showthread.php?t=68219

Did you check out the save-state feature of fs-uae? It is much easier to save a game state.
jbl007 is offline  
Old 09 April 2013, 19:24   #3
diablothe2nd
Registered User

 
Join Date: Dec 2011
Location: Northamptonshire, UK
Age: 38
Posts: 1,232
floppy write is enabled.

yep saves states work but it would be handy to still be able to use a save disk for swapping between emulators and real amigas though

EDIT - then there's the fact that i dont wanna cheat and save halfway through a level

Last edited by diablothe2nd; 09 April 2013 at 19:50.
diablothe2nd is offline  
Old 09 April 2013, 21:33   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 42
Posts: 24,024
I'll create a new variant that includes the save disk from TOSEC tomorrow Please vote this one higher than the one without the save disk once you've tested/played it for a bit.
TCD is offline  
Old 09 April 2013, 21:53   #5
diablothe2nd
Registered User

 
Join Date: Dec 2011
Location: Northamptonshire, UK
Age: 38
Posts: 1,232
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Please vote this one higher than the one without the save disk once you've tested/played it for a bit.
will do
diablothe2nd is offline  
Old 10 April 2013, 01:31   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,750
FS-UAE Launcher automatically adds a save disk to the floppy image list before starting FS-UAE. This disk should be usable as save disk in Cannon Fodder, but you need to use the "format" option in Cannon Fodder before saving for the first time
FrodeSolheim is offline  
Old 10 April 2013, 09:43   #7
diablothe2nd
Registered User

 
Join Date: Dec 2011
Location: Northamptonshire, UK
Age: 38
Posts: 1,232
thanks frode
diablothe2nd is offline  
Old 10 April 2013, 12:10   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 42
Posts: 24,024
Thought that the extended ADF format might have been a problem. Good to know that the format option takes care of that
TCD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Save state question Avanze support.WinUAE 1 04 February 2012 18:06
Would this save disk space? Djay Coders. General 4 03 August 2010 01:00
Save disk Eng_RS support.Games 0 04 April 2008 18:15
Newbie question: how to access files on an Amiga disk using PC disk drive? Nethead New to Emulation or Amiga scene 5 05 July 2003 00:07
Trained save game or kick-butt RPG party save disk for Pool of Raidiance 7-Zark-7 request.Old Rare Games 1 16 June 2003 02:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06996 seconds with 13 queries