English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 04 November 2009, 11:08   #1
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Price check on my spare A1200...

Hi all,

I'm thinking about selling one of my A1200's but i'm not too sure on the price? It's in excellent condition with no yellowing and it's an original Commodore model (not Amiga tech/Escom/Eyetech or whatever they are called these days ).

Specs:

*Rev 1D1 motherboard
*KS 3.0 roms
*Microbotics MBX 1200z expansion with 8mb fast ram + 68881 FPU + clock
*4gb hard drive loaded with over 1000 games/demo's etc... running Amigasys 4 AGA + WB 3.1
*Comes with original mouse, PSU and a couple of random joysticks + RGB scart lead

What would be a realistic price for this system? It's all fully working and not yellowed
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 11:12   #2
peyo64
Registered User
peyo64's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: France
Age: 50
Posts: 25
Hi,

Sell all together or individual?
peyo64 is offline  
Old 04 November 2009, 11:31   #3
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 41
Posts: 6,595
Send a message via MSN to fitzsteve
When you figure out a price I might me interested in just the A1200 & Leads if has no yellowing as you say, I would like one to go with the new accelerator I just bought for my new project.

Seuden on this board is looking for a memory upgrade so he might be interested in that if you were to split.

Cheers,

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 04 November 2009, 11:39   #4
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
I would prefer to sell it as a bundle but may be willing to split... I just need some fair price estimates The A1200 is definitely in it's original "off-white/cream" colour (the Commmodore model was never as white as the Escom version).

@fitzsteve - You may want to use an old A500 PSU if you are going to be installing an accelerator... It comes with the original A1200 PSU which works fine with it's current configuration.

All i need are some prices to go by as a guideline (i looked on ebay with mixed results )
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 11:43   #5
BrooksterMax
Registered User
BrooksterMax's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk UK
Age: 40
Posts: 432
I'm looking for a stock Amiga 1200 again, and notice that most stock Amiga 1200s on ebay are around £30-60. Those that have extras like HDs seem to push £100+
BrooksterMax is offline  
Old 04 November 2009, 11:55   #6
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 41
Posts: 6,595
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by PowerPie5000 View Post

@fitzsteve - You may want to use an old A500 PSU if you are going to be installing an accelerator... It comes with the original A1200 PSU which works fine with it's current configuration.
Was thinking of making use of an old ATX PSU I have and the connector cable from Amigakit. But thanks for the tip, as for the prices, no rush. If someone wants to buy it as a complete setup then please don't le me stand in their way.

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 04 November 2009, 15:32   #7
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Prices:

*Stock A1200 with PSU, RGB scart lead and original mouse (Rev 1D1 KS3.0) - £45
*Microbotics MBX 1200z expansion with 8mb + 68881 FPU and clock installed (includes original disk, instructions and spare simms) - £SOLD to seuden
*4GB Toshiba 2.5" hard drive with short cable and loads of utils/games/demo's installed - ready to use (boots to Amigasys 4 AGA by default but can also boot to WB 3.1 for stock A1200's) - £SOLD to peyo64

Do these prices sound about right?

Last edited by PowerPie5000; 07 November 2009 at 02:59.
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 15:37   #8
peyo64
Registered User
peyo64's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: France
Age: 50
Posts: 25
Quote:
Originally Posted by PowerPie5000 View Post
*4GB Toshiba 2.5" hard drive with short cable and loads of utils/games/demo's installed - ready to use (boots to Amigasys 4 AGA by default but can also boot to WB 3.1 for stock A1200's) - £25

Do these prices sound about right?
I'm interested by the HD 2"5, mp send.

peyo64 is offline  
Old 04 November 2009, 16:02   #9
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Quote:
Originally Posted by peyo64 View Post
I'm interested by the HD 2"5, mp send.

I have replied to your PM I will have to check postage cost's tomorrow as i'm currently at work and the post office will be closed when i finish!

Any item bought from me will be sent tracked + insured
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 16:04   #10
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 2,051
*Microbotics MBX 1200z expansion with 8mb + 68881 FPU and clock installed (includes original disk, instructions and spare simms) - £40

£40 incl P&P I'll send the money over by PAYPAL NOW!
seuden is offline  
Old 04 November 2009, 16:11   #11
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Quote:
Originally Posted by seuden View Post
*Microbotics MBX 1200z expansion with 8mb + 68881 FPU and clock installed (includes original disk, instructions and spare simms) - £40

£40 incl P&P I'll send the money over by PAYPAL NOW!
I've sent you a PM with payment/postal details
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 16:18   #12
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 2,051
Done, done and done done, dun.
seuden is offline  
Old 04 November 2009, 16:28   #13
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Quote:
Originally Posted by seuden View Post
Done, done and done done, dun.
Payment quickly received and your expansion will be in the post tomorrow, Cheers
PowerPie5000 is offline  
Old 04 November 2009, 16:37   #14
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 2,051
WoohOO!! KG!!!!Load here we come!
seuden is offline  
Old 04 November 2009, 16:55   #15
peyo64
Registered User
peyo64's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: France
Age: 50
Posts: 25
Done, done and done
peyo64 is offline  
Old 04 November 2009, 17:01   #16
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Quote:
Originally Posted by peyo64 View Post
Done, done and done
Another payment quickly received and your item will also be posted tomorrow morning, Cheers

All that's left now is the stock A1200 with all cables, PSU and mouse for £45

Last edited by PowerPie5000; 07 November 2009 at 02:58.
PowerPie5000 is offline  
Old 05 November 2009, 02:22   #17
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Ok here's a pic of the stock A1200 that i'm selling:

EDIT: this A1200 is now being listed over at Amibay http://amibay.com/viewtopic.php?f=24&t=3740

Last edited by PowerPie5000; 07 May 2010 at 16:43.
PowerPie5000 is offline  
Old 05 November 2009, 23:14   #18
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 41
Posts: 637
Quote:
Originally Posted by PowerPie5000 View Post
2 joysticks with Roboshift switcher for £15 .... I will try and get some pics uploaded later

Not fussed about the joysticks, would like the Roboshift if working... say £9 ?
asm1 is offline  
Old 07 November 2009, 03:00   #19
PowerPie5000
Miggy Ate My Hamster!
PowerPie5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,563
Quote:
Originally Posted by asm1 View Post
Not fussed about the joysticks, would like the Roboshift if working... say £9 ?
Roboshift adapter sold to asm1, cheers
PowerPie5000 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Price check on A500.... PowerPie5000 MarketPlace 5 03 September 2009 01:46
Price check on stuff i want to sell! PowerPie5000 MarketPlace 11 14 July 2009 01:51
Price check: Phase 5 CyberVision 64/3D + scandoubler? kmob MarketPlace 2 18 June 2009 03:32
Price check on MC68060RC50 71E41J Molcos MarketPlace 12 26 January 2009 11:54
Price Check please tonyyeb request.Other 6 24 September 2008 10:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11900 seconds with 13 queries