English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 May 2004, 21:13   #1
Mike
 
Posts: n/a
Blank Screen with games

I hope this is the right section cos I don't remember this problem with a real A1200.

I've tried to more or less recreate my Amiga with WinUAE. I've got a few WB enhancements on (NewIcons, MUI, that sorta thing) and a few games.
Problem is, when I play a game, eg Sydicate, the screen goes gray instead of showing the intro movie. I know it's still going cos I can get into the main menu.

I've tried a few other games and the same problem is there. Is this a problem on my side (Amiga tech isn't my strong point) or with WinUAE.
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 2.3 D3D blank screen Steve support.WinUAE 48 15 April 2011 03:07
C64 breadbox - blank, pink or multicoloured screen. Benighted Retrogaming General Discussion 5 16 July 2010 19:32
3.1 ROMs fitted = blank screen JohnnyD support.Hardware 22 25 June 2010 09:58
ERROR: American Gladiators (Blank screen) Retro-Nerd project.Killergorilla's WHD packs 1 09 July 2007 03:35
blank screen - doing something stupid? billytf support.WinUAE 0 09 February 2006 05:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05910 seconds with 13 queries