English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 01 October 2019, 16:39   #3401
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Hi.
Anybody tried vamp player wos? It gives ppc exception on me.
http://www.morguesoft.eu/Contenido/V...AMP-WarpOS.lha
Is it working?
starship is offline  
Old 01 October 2019, 19:57   #3402
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,077
Quote:
Originally Posted by starship View Post
Hi.
Anybody tried vamp player wos? It gives ppc exception on me.
http://www.morguesoft.eu/Contenido/V...AMP-WarpOS.lha
Is it working?
As it is Hollywood, if it works it will be very slow.
Hedeon is offline  
Old 01 October 2019, 22:37   #3403
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Right. And sonnet wiki says hollywood apps not working yet. thank you.
starship is offline  
Old 01 October 2019, 23:58   #3404
grelbfarlk
Registered User

 
Join Date: Dec 2015
Location: USA
Posts: 1,883
Though some Hollywood stuff seems to work. Fairies works and might be a little too fast from the last time time I tried it.
Tried Fairies again and the fade into the program is dog slow, gave up waiting for this highly useful application to get to the working part.

Last edited by grelbfarlk; 02 October 2019 at 03:36.
grelbfarlk is offline  
Old 02 October 2019, 00:54   #3405
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
I have some problems on radeon side.
I have 2 cf with same system.
Every build is working with voodoo 3 3000. No problem.
On sonnet side build 398 perfectly working.
On build 399 problem starts. Games are working but on frogger movie 2 seconds later goes to guru. On build 400 when I init ppc system slowing and not adding ppc memory but no error gives. From build 400 to the last build same.
I am using pci.library 13.8 , ragnarok and radeon 128mb.

Last edited by starship; 02 October 2019 at 01:01.
starship is offline  
Old 02 October 2019, 02:21   #3406
grelbfarlk
Registered User

 
Join Date: Dec 2015
Location: USA
Posts: 1,883
I'm having a bit of trouble understanding. 2D Games are working on build 428, but Frogger is crashing? Or no builds past 400 are working other than the system grinding to a crawl? By the way I have seen this behavior as well, but it was a sign that well I had other system problems, power, random libs, card order, etc, issues, pain, suffering.
What are the other system specs? OS3.9 BB2? Or fill this https://github.com/Sakura-IT/SonnetA...ki/Bug-Reports out and post here:
grelbfarlk is offline  
Old 02 October 2019, 10:44   #3407
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Hi
Found problem.
I decreased radeonmem 90 to 32.
Now there is no problem. Build 426 is working. Thanks
starship is offline  
Old 02 October 2019, 11:13   #3408
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,077
Ow, I just wanted to say that seeing what changed in 399 this could be a bug.

Radeonmem 90 means 90MB is reserved for gfx and 38MB for added memory? Or was it the other way around?
Hedeon is offline  
Old 02 October 2019, 11:17   #3409
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Hi hedeon
Yes 90mb is reserved for gfx.
I decreased it to 32 mb and problem solved.
But when it was 90 mb gfx , on build 396 to 398 everything was working.
Now I have no problem with 32mb gfx mem on build 426.

New note: reseted machine and not adding ppc memory again on build 426.
No error.only system is slowing.

Back to build 396 nothing is happening.I am using 3 weeks hours and hours 396.
I must search more.

I am attaching snoopdosPPCbuild396.log and snoopdosPPCbuild426.log.
something is different but I couldnt understand. only on 396 allocating ppc mem but on 426 cant allocate it.

hi grelbfarlk
I am using os3.9 BB4. pci.library 13.8 with harrier 239/f+ragnarok+sonnet 128mb. there is no crash.no any alert. only waiting and cant allocating ppc mem to system mem. I am trying to search more.

as seen on build 426, stays everytime on EnStackPatch. I tried it to 1 but not effect.
on build 396, system allocating ppc mem with no problem.

Last edited by starship; 13 October 2019 at 15:56.
starship is offline  
Old 02 October 2019, 14:48   #3410
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,449
Regarding the question of Killer boards being unstable - I have borrowed indigolemon’s K1 so I can do some first-hand testing.

So far zero issues with this board - I simply removed the Ragnarok, put the K1 in and booted. No settings changed in my setup.

Ran gears successfully for 30 mins, no crashing.

I am currently 40mins through BlizQuake demoloops, so far no issues whatsoever. So, this card is not compatible with the powerpc.library? Really?





If problems are encountered with K1 I would recommend people look to the rest of their system for the issue....
trixster is offline  
Old 02 October 2019, 15:47   #3411
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,449
BlizQuake still running an hour later...
trixster is offline  
Old 02 October 2019, 16:37   #3412
deling
Registered User

 
Join Date: Sep 2017
Location: Moon
Posts: 91
Make movies
deling is offline  
Old 02 October 2019, 17:21   #3413
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,449
Why?

Just taken the dog for a lovely walk. Quake is still running. That’s now over three hours and no issues with Killer.
trixster is offline  
Old 02 October 2019, 18:28   #3414
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,077
Quote:
Originally Posted by starship View Post
New note: reseted machine and not adding ppc memory again on build 426.
No error.only system is slowing.
Could you test with 398/399 and not with 396 so I am sure it is 399? Could you also give the output of pciinfo? 399 made some changes in how the Radeon is addressed by the PPC. Maybe there is an error with 128MB Radeons.
Hedeon is offline  
Old 02 October 2019, 19:15   #3415
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Thanks hedeon I am at work now when I go to home I will do it.
My vendors.txt on s: and pciinfo on c: but devices are unknown on list.
starship is offline  
Old 02 October 2019, 21:20   #3416
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,449
I’ve stopped BlizQuake on killer K1 now after 7hours of continuous looping of the three demos. it’s stable, the driver and the card work absolutely fine.
trixster is offline  
Old 03 October 2019, 14:04   #3417
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Hi hedeon.

396 perfectly working and stable.
397 Adds PPC memory to system.when any wos program running machine resets quickly.
398 Adds PPC memory to system.when any wos program running machine resets quickly.
399 Adds PPC memory to system.when any wos program running machine resets quickly.
400 cant add ppc memory to system. machine is slowing down but no any alert or error.
400 to 426 Same

As you see on build 396 on PCI device 2, there is 4 memspace but on build 426 it adds memspace 0 to 2 but couldnt add everytime memspace3, but triyng to add and slowing down the machine everytime.

build 426 is in attacment with picture because I cant copy paste when initppc.

thanks.

Last edited by starship; 13 October 2019 at 15:56.
starship is offline  
Old 03 October 2019, 14:12   #3418
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,077
This is confusing. You said before that 398 worked. Now 397 does not work? Could you do a few more tests?
Hedeon is offline  
Old 03 October 2019, 14:14   #3419
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Ok sure. Testing. Thanks.
starship is offline  
Old 03 October 2019, 14:19   #3420
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,077
just the same tests as before to make sure 397 and 398 dont work for you. You said they worked before. For confirmation.

Seeing your pciinfo I might know what is wrong.
Hedeon is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WANTED: PCI Sound Card VORTEX2 SuperQuard / SQ2500 or Turtlebeach SantaCruz pci card keropi MarketPlace 12 15 March 2017 03:48
Wanted:Sonnet Technologies QuadDoubler 50 (Doubler 4000) kronuz MarketPlace 0 16 June 2013 01:29
eBay : Sonnet Quaddoubler alexh MarketPlace 3 07 May 2013 01:50
Overlay problem on GeForce 7200 Leandro Jardim support.WinUAE 1 10 August 2010 16:50
Prometheus PCI & Voodoo 3 PCI GFX Card Slayer support.Hardware 21 05 September 2006 11:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.19042 seconds with 16 queries