English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 26 March 2005, 16:49   #1
ketma
 
Posts: n/a
Hybris (whdload) error when starting game

Hi,

I have just upgrade from a blizzard 030 board to an apollo 040 and now when loading Hybris a message appears re. the MMU and stating the game won't run correctly.

If you ignore it their is no music and there are gfx errors in the game and then it crashes...

Can anyone help? Thanks.
 
Old 26 March 2005, 19:27   #2
mr_a500
Amiga-based Cyborg
mr_a500's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 803
Have you tried the NOMMU tooltype?
mr_a500 is offline  
Old 27 March 2005, 00:20   #3
ketma
 
Posts: n/a
yes, it has the tooltype listed, I got hold of a later whdload install file and this fixed the sound, now its just the gfx issues in the game...
 
Old 27 March 2005, 18:13   #4
girv
Reticulator of Splines
girv's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Northern Ireland
Posts: 920
Send a message via ICQ to girv Send a message via AIM to girv Send a message via MSN to girv Send a message via Yahoo to girv
Did you post a bug report at the WHDLoad website?

http://www.whdload.de/cgi-bin/wbug.cgi?name=Hybris
girv is offline  
Old 27 March 2005, 23:39   #5
ketma
 
Posts: n/a
I have now....
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Runtime error when starting game Majestic12 project.MAGE 2 28 June 2009 23:26
Error while starting WHDLoad-file..... Vicman project.MAGE 10 03 November 2008 14:46
error message with whdload game petee1979 support.WinUAE 2 31 August 2007 11:05
ClassicWB WHDLoad Load Game error spannernick project.ClassicWB 8 07 August 2007 14:43
Bad Loadfile Hunk while starting a WHDLoad installed game dkovacs support.Apps 0 28 May 2005 01:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06122 seconds with 13 queries