English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 08 April 2018, 15:04   #1
rzymko
Registered User

 
Join Date: Apr 2018
Location: Poland
Posts: 1
Amiga Forever please help.

What am I doing wrong ? I installed Amiga Forever, I select the Amiga 4000 ppc system from the list, it fires up and after a while I get the message "not a DOS disk in device Dh0". I am copying the Amiga 4000 PPC file, edit the 1000 MB disk, install AmigaOS 4.1, everything goes smoothly according to the instructions, after the installation the system starts, I set everything as it should be, reset and again the message that I described above.
rzymko is offline  
Old 08 April 2018, 15:21   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,681
Without any more details I would guess that you forgot to install the file system into the partition table (RDB) of the HDF.
thomas is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Forever ItsTheSmell Amiga scene 3 30 March 2018 22:32
Amiga Forever now offering OS4.1 final download as an addon to amiga Forever sturme support.Amiga Forever 17 13 February 2017 10:30
Amiga Forever Value - Help! Spog_Monkey support.FS-UAE 11 27 May 2013 22:01
Amiga Forever and C64 Forever Live Video Meetup mcb News 1 30 May 2009 19:09
Amiga Forever Twistin'Ghost request.Old Rare Games 5 21 November 2001 04:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05683 seconds with 15 queries