English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 30 July 2005, 04:01   #1
Charlie
. . Mouse . .
Charlie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nowhere
Age: 49
Posts: 1,792
Flickering Workbench Windows.

Anyone got a straightforward answer to a recurrent annoyance?

Any version of UAE, Amithlon, AmigaXL... doesn't matter.
DirOpus MII 5.82
MCP solid-window dragging set.

File windows flicker like crazy when dragged about. App windows don't seem to be a problem.
If I right-click to: Settings->Enviroment:Backgrounds, and make any change here ( eg: change the backdrop or its remapping ) it's cured till the next reboot.
It's not allways a problem ( often it seems to come & go with changes in setup/software ) but I've not found a reproduceable cause/cure so I'm left waiting for the next time this stops happening......if ever.

My setup has alot of patches/utils/software which may be interacting badly so if there isn't a simple answer I'll post my S:Startup & User-Startup files along with WBStartup contents & Picasso settings if anyone is feeling especially helpful.

Thanks in advance.

Last edited by Charlie; 30 July 2005 at 04:31.
Charlie is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 July 2005, 14:08   #2
D-Dan
AMD powered UAE
D-Dan's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Oldham, UK
Age: 52
Posts: 68
I know it's laborious, but your first course of action should be to disable all the patches at startup, and then re-introduce them one at a time until you find thye culprit.
D-Dan is offline  
Old 01 August 2005, 23:35   #3
Charlie
. . Mouse . .
Charlie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nowhere
Age: 49
Posts: 1,792
Thanks for the reply
Charlie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workbench Windows Background Hack! CU_AMiGA support.Other 4 08 March 2011 20:07
Workbench 3.1 or 1.3 - changing windows zygzak New to Emulation or Amiga scene 16 24 October 2009 19:11
Workbench On Windows Oxygene request.Apps 28 29 September 2008 21:24
is it possible to launch windows program from workbench(winuae) turrican3 New to Emulation or Amiga scene 31 19 January 2008 19:31
Classic Workbench installation on real amiga without Windows. Possible ? AMIGrAve project.ClassicWB 28 06 December 2007 16:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.55477 seconds with 14 queries