English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 17 October 2015, 13:58   #1
twenty90seven
twenty90seven
twenty90seven's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 108
Installing Netsurf 3.4 in ClassicWB

Hi I've downloaded Netsurf 3.4 from Aminet and extracted it into my System drive in ClassicWB (I'm using the Picasso96 v28 package). When I try to run Netsurf I get the message 'Please insert volume AmiTCP in any drive'. I press cancel and then I get 'Please insert volume inet in any drive'. Once I cancel again I get 'Please insert SSLROOT in any drive'. Again I cancel and it Netsurf loads.

Is anyone able to assist or provide a guide as to setting up AmiTCP, inet and SSLROOT for the purposes of running Netsurf in ClassicWB?

Cheers

Alex
twenty90seven is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 October 2015, 14:51   #2
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 474
Installed ClassicWB for you.
It looks like sslroot: and amitcp: aren't needed at all at least on winuae.

Just add this lines to user-startup and it will work.

assign sslroot: sys:
assign amitcp: sys:

Cheers

Artur
arti is offline  
Old 25 October 2015, 13:12   #3
twenty90seven
twenty90seven
twenty90seven's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 108
Thanks very much, cheers.
twenty90seven is offline  
Old 10 November 2015, 08:50   #4
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 45
Posts: 1,230
Hello , i"d like to install it too in CW P96 , there is no installer so do i have to copy all files manually ?

Thanks.

edit:I finally understood alone.

Last edited by lolafg; 10 November 2015 at 14:06.
lolafg is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing ClassicWB? mips support.FS-UAE 12 24 March 2014 08:07
help installing ClassicWB at minimig xalia project.ClassicWB 4 08 June 2011 08:32
Installing ClassicWB on a CF card Akiko project.ClassicWB 9 03 April 2011 11:40
Installing ClassicWB without a PC Cammy project.ClassicWB 12 26 February 2010 21:39
Trouble Installing ClassicWB Tiddlypeeps project.ClassicWB 11 23 January 2010 00:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.23172 seconds with 14 queries