English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 July 2006, 23:57   #1
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,776
Adding real HD

Right I have added my amiha HD to my pc and tried to mount it with winuae.

When I did this to get valhalla coverdisk spread it worked fine.. now tho!

Winuae detects the drive and lets me add it.. but when I boot the HD is not available for selection or use??

Attached is my logfile (booted into WB)

Last edited by BippyM; 02 November 2008 at 13:27.
BippyM is offline  
Old 12 July 2006, 09:12   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,943
winuaelog.txt is missing (did you forget to tick logging in misc panel?)

Maybe too old Kickstart version?
Toni Wilen is offline  
Old 12 July 2006, 09:30   #3
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
@bip no worries. Me too had to get it explained from Toni via IRC first. The winuaebootlog.txt IMHO has a bit of a confusing name: it is *not* for "booting up" the AmigaOS (that's what I've thought too) but for everything BEFORE you press OK ( = start emulation). Everything during emulation will be recorded to winuaelog.txt instead.
andreas is offline  
Old 12 July 2006, 12:08   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,943
winuaebootlog.txt = WinUAE's boot log (or initialization or whatever). Nothing confusing
Toni Wilen is offline  
Old 12 July 2006, 12:11   #5
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,776
Okay.. I'll have another go later.. PC has been put away and the house tidied.. thje missus will kill me if I mes it up
BippyM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding pictures to iGame? TroelsDK project.ClassicWB 31 21 March 2013 00:47
Adding a CD Drive A1200 Rocky1980 support.Hardware 2 18 February 2011 04:56
Adding a CD Drive Dave_wb support.WinUAE 3 08 July 2007 12:06
Adding Sims to A1200 Tonycrew support.Hardware 14 10 June 2002 19:39

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06297 seconds with 15 queries