English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 31 March 2012, 05:23   #1
Snowwie
Registered User

 
Join Date: Feb 2012
Location: Veendam, Netherlands
Age: 43
Posts: 46
Send a message via ICQ to Snowwie
After creating OS 3.9 Emergency Disk: Cannot open "cd.device" unit 2

After I successfully created an emergency disk from the OS 3.9 cd-rom I restarted the Amiga.

After the first reboot it said: "Cannot find df0:"

After the second reboot it said "Cannot open "cd.device" unit 2".

I use an external Archos Overdrive CD-rom player.

This is the startup-sequence created by OS 3.9 on the ED:

; $VER: Emergency-Disk Startup-Sequence 44.8 (18.11.2000)

CD SYS:
If Exists C:IDEFix
C:IDEFix
EndIf

C:SetPatch QUIET
FailAt 21

If Exists :DEVS/DOSDrivers/EMERGENCY_CD
C:Mount >NIL: :DEVS/DOSDrivers/EMERGENCY_CD
EndIf

If Exists :DEVS/DOSDrivers/CD0
C:Mount >NIL: :DEVS/DOSDrivers/CD0
EndIf

If Exists :DEVS/DOSDrivers/CD1
C:Mount >NIL: :DEVS/DOSDrivers/CD1
EndIf

If Exists :DEVS/DOSDrivers/CD2
C:Mount >NIL: :DEVS/DOSDrivers/CD2
EndIf

If Exists :DEVS/DOSDrivers/CD3
C:Mount >NIL: :DEVS/DOSDrivers/CD3
EndIf

AmigaOS3.9:Emergency-Boot/C/Assign SYS: AmigaOS3.9:Emergency-Boot
Resident SYS:C/Assign FORCE
Assign C: SYS:C
Path C:
Assign S: SYS:S
Assign L: SYS:L
Assign LIBS: SYS:Libs
Assign DEVS: SYS:DEVS
Assign FONTS: SYS:Fonts

Assign EDISK: :

Assign ENVARC: EDISK:Prefs/Env-Archive

C:MakeDir RAM:T
Assign T: RAM:T

CD SYS:

Assign SYS: EDISK: ADD

Execute S:Startup-Sequence
IF EXISTS EDISK:S/User-Startup
Execute EDISK:S/User-Startup
ENDIF

Assign SYS: EDISK: REMOVE

EndCLI >NIL:

Last edited by prowler; 31 March 2012 at 21:27. Reason: Added <noparse> </noparse> tags.
Snowwie is offline  
Old 31 March 2012, 09:45   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,879
Copy cd.device from your harddrive to the Devs directory of the emergency disk.
thomas is offline  
Old 31 March 2012, 15:44   #3
Snowwie
Registered User

 
Join Date: Feb 2012
Location: Veendam, Netherlands
Age: 43
Posts: 46
Send a message via ICQ to Snowwie
That did the trick, thanks

(Although after the first reboot I still got a message "Cannot find DF0", but this disappeared after that reboot).
Snowwie is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating a sega mega drive "c button->up" adapter? Cooljerk Hardware mods 6 25 September 2011 12:51
"Unable to open your tool 'Installer' "-Workbench 3.1 Mr B support.Apps 7 31 March 2011 01:14
WHDLoad - "Unable to Open your Installer" Sober1977 support.Apps 11 26 December 2007 19:34
Errors creating an Emergency Disk Os3.9 Szehang New to Emulation or Amiga scene 2 17 August 2007 21:24
CD32-Emu: "Can´t open lowlevel.library" Why? viddi support.Apps 10 19 January 2007 20:40

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05992 seconds with 13 queries