English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 15 December 2018, 23:11   #1
Radertified
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: -
Posts: 61
Mad Professor Mariarti - Missing music?

I'm not sure if this is an issue with the slave, WinUAE or a configuration issue, but using Retroplay's installed version of Mad Professor Mariarti, I get no music on the title screen and in-game.

I've tried playing with various settings of my A1200 WinUAE config but I can't figure it out. RAM, Kickstart, Chipset, etc.

Can someone confirm on a real Amiga if the latest slave plays title screen and in-game music?

EDIT - Just to clarify, I'm talking about the WHDLoad slave and not the floppy.

Last edited by Radertified; 15 December 2018 at 23:19.
Radertified is offline  
Old 16 December 2018, 00:13   #2
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,303
most of the time this is because slave memory config was shaved too close
jotd is offline  
Old 17 December 2018, 16:47   #3
Radertified
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: -
Posts: 61
So does that mean it's a slave that needs to be rewritten? It would do the same thing on a real Amiga?
Radertified is offline  
Old 09 February 2019, 20:04   #4
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,303
probably. But I'll look into the issue (mantis bug created, fortunately, else I'd have forgotten that thread)
jotd is offline  
Old 10 February 2019, 16:55   #5
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,239
Interrupt bug, level 6 interrupt is never triggered. Will be fixed.
StingRay is offline  
Old 10 February 2019, 17:57   #6
malko
Ex nihilo nihil

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 2,336
Eh, just noticed @StingRay: you have recaped your car
malko is offline  
Old 10 February 2019, 18:06   #7
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,239
Quote:
Originally Posted by malko View Post
Eh, just noticed @StingRay: you have recaped your car

It's not the same car, I recently purchased another MK1.
StingRay is offline  
Old 16 June 2019, 06:18   #8
Radertified
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: -
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Interrupt bug, level 6 interrupt is never triggered. Will be fixed.

This is *great* to hear! Just yesterday I launched it only to find I had no music again :P
Radertified is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mad Professor Mariarti Radertified project.Maptapper 8 16 September 2013 03:45
Mad TV Don_Adan HOL data problems 6 13 July 2011 14:28
missing sounds and music in game????? pubzombie New to Emulation or Amiga scene 11 19 February 2009 23:26
gone mad?!?! cebulba MarketPlace 7 10 November 2005 03:50
Help Before I go mad ElectroBlaster support.Hardware 5 10 December 2002 23:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07064 seconds with 15 queries