English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 19 January 2020, 11:19   #1
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 5,377
Mount Floppy Image PC-Win

I don't remember if there was anything to mount PC-Win Image Files (.img) with OS Amiga, of course I know you can do it with WinUAE.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 19 January 2020, 11:50   #2
Wiking67
Blowing Out The Flame

Wiking67's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lulea Sweden
Age: 53
Posts: 159
Send a message via MSN to Wiking67
diskimage
Wiking67 is offline  
Old 19 January 2020, 20:04   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 5,377
With 3 different DiskImage installed on my system I had mixed the DOSDrivers, now it worked, thanks
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae: Mount Image Floppy PC-Windows AMIGASYSTEM support.WinUAE 6 08 October 2016 19:51
Creating new HD image on PC for Win UAE problem eebuckeye support.WinUAE 11 07 May 2014 10:23
Using XFS to mount an ADF image from the shell Gaula92 support.Apps 5 12 February 2013 23:38
Win UAE wont recognise my Kick ROM image Kola support.WinUAE 1 07 June 2011 14:35
Mount an HDF in wb1.3 under Fellow (Dos/Win) superturrican2 support.WinFellow 10 30 September 2009 02:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05902 seconds with 13 queries