English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 27 February 2009, 17:29   #1
Bigby
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: UK
Posts: 40
Running WHDLoad Games in Winuaex

Can someone give me instructions on how I go about running WHDLoad games in winuaex?

What I have tried is have WHD folder as DH0 and a WHD game folder as DH1 and it runs.

However I had to click on an adf game then remove it and configure the hard drives.

How can I have a list of games show up?

Hope this makes sense!

Last edited by Bigby; 27 February 2009 at 17:57.
Bigby is offline  
Old 27 February 2009, 18:11   #2
Paradroid90
Open Source Guru
Paradroid90's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kent
Posts: 134
Easiest way i found was to do all the work on WinUAE on the PC and create the HDF from there and name as WHD Games then FTP the HDF file across to your XBOX.

Use Dary's Amigasys 4 on the XBOX as your boot hard disk in another HDF File.

When you have booted up the XBOX will read both HDF files and you will already be able to see your Pre Installed files.

Can be quite a fuss but its worth it!!!!

;-)
Paradroid90 is offline  
Old 27 February 2009, 18:28   #3
Bigby
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: UK
Posts: 40
Thanks Paradroid90, I made a HDF of the game Agony. (3mb)

When you create a HDF what size do you use?

Does it depend on the original size of the WHD game or do you create all HDF's to be the same of a particular size?
Bigby is offline  
Old 28 February 2009, 23:21   #4
Paradroid90
Open Source Guru
Paradroid90's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kent
Posts: 134
I created a 1gb HDF Then formatted in Winuae on the PC in workbench as per a real Amiga. Then create your HD in the style you require

(I Have mine as A-Z in different folders) when you have prepared the HD file transfer via FTP

Easy as that!!!!!
Paradroid90 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems running some WHDLoad games Basquemactee1 support.Other 27 21 May 2010 13:06
Running WHDLOAD games with an Indivision Peter support.Games 5 21 February 2009 23:55
Gamebase [black flashing screen when running WHDLoad games] sjakie43 project.MAGE 2 25 July 2007 01:15
Running WHDLoad games from toolmanager dock Interceptor project.WHDLoad 6 14 December 2005 17:05
Running old AGA games with ppc and whdload Giana support.Games 0 16 October 2002 16:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06253 seconds with 13 queries