English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 22 January 2018, 15:39   #21
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raking Woods...
Age: 46
Posts: 2,442
I love windowsz bashing threads...

Still running Win10 on all computers, including Lenovo Yoga tablet and did not experience any of those problems people report. I did disable collection of data services, but updates are just running fine on all computers.
Anubis is offline  
Old 22 January 2018, 16:14   #22
Supamax
Da Digger :)

Supamax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Monza, Italy
Posts: 2,536
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Don't make Windows 7 2020s Windows XP.
What do you mean?
Supamax is offline  
Old 22 January 2018, 16:19   #23
chip
Registered User
chip's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 44
Posts: 789
I want add one simple thing

I didn't talk about Windows 10 in general, i'm not interested in such kind of discussion

I only was asking for curiosity about WinUAE emulation

In other words my question was simply: it's better Windows 7 than Windows 10 for using WinUAE ?
chip is online now  
Old 22 January 2018, 17:58   #24
Retro1234
Bo Bo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 3,988
Quote:
Originally Posted by BarryB View Post
services.msc > Windows Updates > Startup type: Disabled > OK
It will enable it's self again.......
Retro1234 is offline  
Old 22 January 2018, 18:12   #25
malko
Registered User

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 897
Quote:
Originally Posted by phx View Post
That's a general advice, if you care for your privatesphere.
Better would be no Microsoft/Apple/Google products at all, but if you need Windows, then run 7 as long as possible...
You forgot to mention to turn off telemetry on win7.

Quote:
Originally Posted by chip View Post
In other words my question was simply: it's better Windows 7 than Windows 10 for using WinUAE ?
I think the general advice for computing apply here also : "As long as it is working good for you on your system (meaning that you are happy with the emulation), you don't need to change (whatever system you use)."
malko is offline  
Old 22 January 2018, 18:23   #26
chip
Registered User
chip's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 44
Posts: 789
Thanks malko
Yes, i'm happy with my emulation system
chip is online now  
Old 24 January 2018, 20:45   #27
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,867
Quote:
Originally Posted by Retro1234 View Post
It will enable it's self again.......
Not on mine it doesn't, it's been disabled for months on LTSB 2016
BarryB is offline  
Old 24 January 2018, 22:39   #28
Bastich
Registered User

Bastich's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: UK
Posts: 327
No change in my system Everything runs the same as it did before, perfectly
Bastich is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad Seller Warning!! Acill MarketPlace 14 10 January 2018 18:05
Product Warning! Mounty MarketPlace 7 14 May 2015 22:02
Warning: Setpatch 39.6 missing Christolito support.FS-UAE 4 06 May 2014 07:53
Warning regarding APC-TCP BuZz Nostalgia & memories 39 27 February 2008 13:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06962 seconds with 15 queries