English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 09 January 2015, 16:27   #1
Immortal
Registered User

Immortal's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Portugal
Age: 39
Posts: 50
Question Copper - ClassicWb Lite [help!]

Hi you guys,

Ive disabled the copper background on my classicwb lite installation, using cxhndler, but ive regreted it.
On my classicwb lite version i dont have the copper option under Components so i can enable it, anyone knows how can i manually enable the copper background again, to run
automatically each time i boot?


ty in advance,

Last edited by Immortal; 09 January 2015 at 16:51.
Immortal is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old Icons in ClassicWB Lite manic23 support.Apps 8 16 September 2013 21:22
Screen mode in ClassicWB Lite? emuola project.ClassicWB 8 14 November 2009 19:04
ClassicWB Lite problem fitzsteve project.ClassicWB 10 21 August 2009 23:37
ClassicWB Lite Rogueraven project.ClassicWB 3 29 March 2006 21:14
Customizing ClassicWB Lite pvt_beano project.ClassicWB 3 05 February 2006 17:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06428 seconds with 15 queries