English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 16 January 2013, 16:13   #1
edd_jedi
Registered User
edd_jedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: London / UK
Posts: 396
A few games not running correctly with a Cyberstorm

I've just upgraded my A4000 with a mk1 Cyberstorm 040/44mhz, and I've noticed a couple of games run with bugs/crash that worked fine with the old 030 CPU. They are:

Aladdain AGA - white 'flashes' in the background, crashes before first level starts
Monkey Island 1 - Sound is too fast and 'scratchy'

I am using the latest installs of both games. Just thought I'd post up my findings in case anybody ever has a go at fixing the installs, or may know of a solution.
edd_jedi is offline  
Old 16 January 2013, 17:02   #2
Wepl
Moderator
Wepl's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Germany
Posts: 664
NoCache option should fix most of these problems.
On the 68040 are sometimes problems that even on the 68060 won't show. Most installs are tested on '30 and/or '60.
Wepl is offline  
Old 16 January 2013, 21:38   #3
edd_jedi
Registered User
edd_jedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: London / UK
Posts: 396
Thanks for the suggestion! That did the trick for Monkey Island.

Aladdin now doesn't crash, but runs too slowly. Are there any other options you can recommend?
edd_jedi is offline  
Old 17 January 2013, 21:45   #4
Wepl
Moderator
Wepl's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Germany
Posts: 664
try attached slave
- fixed some int acknowledges, maybe the reason for your glitches
- moved sp to fast, should make a bit faster
Attached Files
File Type: slave Aladdin.Slave (628 Bytes, 45 views)
Wepl is offline  
Old 17 January 2013, 23:45   #5
edd_jedi
Registered User
edd_jedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: London / UK
Posts: 396
Brilliant thanks, will give it a try and report back.
edd_jedi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running 3D games? Edwooger support.WinUAE 9 06 May 2013 20:34
Problems running some WHDLoad games Basquemactee1 support.Other 27 21 May 2010 13:06
Running WHDLoad Games in Winuaex Bigby project.WHDLoad 3 28 February 2009 23:21
Running WHDLOAD games with an Indivision Peter support.Games 5 21 February 2009 23:55
Running games in a windo wakeupbomb support.WinUAE 4 18 January 2003 21:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06217 seconds with 14 queries