English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 10 August 2003, 05:56   #1
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
HELP: 3 Game Problems.

1. I can run Another World but I assume it requires a joystick. For the input config I use mouse as primary, keyboard a as secondary. Does anyone know how to get Another World to work without a joystick, and use keyboard only?

2. Super Frog ADF. I get stuck on the cracker's screen. Has anyone got further than this screen?

3. Dark Seed ADF. Has anyone found that the text font is horizontally cut in half and bottom half is missing for each line? How do you fix this?
kevingpo is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 August 2003, 12:58   #2
Enverex
Fantasy Man!

Enverex's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 1,318
Re: HELP: 3 Game Problems.

Quote:
Originally posted by kevingpo
1. I can run Another World but I assume it requires a joystick. For the input config I use mouse as primary, keyboard a as secondary. Does anyone know how to get Another World to work without a joystick, and use keyboard only?

2. Super Frog ADF. I get stuck on the cracker's screen. Has anyone got further than this screen?

3. Dark Seed ADF. Has anyone found that the text font is horizontally cut in half and bottom half is missing for each line? How do you fix this?
1. If you set input 2 to Keyboard then it should work, but it uses really stupid key combinations, so you need to play around with the keys and find out what they are, also try the different layouts (A B and C).

2. Works fine for me, try grabbing a different version - http://atomnet.co.uk/amiga/?p=engine&k=Frog

3. Sorry, not played the game.
Enverex is offline  
Old 10 August 2003, 15:52   #3
TikTok
Registered User

TikTok's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Malayasia
Age: 37
Posts: 657
Superfrog: Which crack do you have? Normally one of the mouse buttons or the space bar will exit the cracktro.

I have tried Dark Seed on WinUAE and it worked fine. I remember that the game uses headache inducing (on a TV) interlace mode though, so perhaps your display probs are something to do with that. Have you tried messing around with the display options (lores, correct ratio etc)?
TikTok is offline  
Old 10 August 2003, 18:10   #4
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,111
Re: HELP: 3 Game Problems.

Quote:
Originally posted by kevingpo
3. Dark Seed ADF. Has anyone found that the text font is horizontally cut in half and bottom half is missing for each line? How do you fix this?
If you use doubled mode then this problem is fixed.
Steve is online now  
Old 11 August 2003, 02:47   #5
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
I got Another World to work. It uses NUMERIC Keypad for controls. However, does anyone know how to get to the load level screen so I can load a level?

Also, when I save states in WinUAE, nothing happens. I don't get any saved files?

I got Superfrog from:

http://amiga.supergamez.hu/AllGamesA-I.html

give it a try and see what you get.
kevingpo is offline  
Old 11 August 2003, 02:49   #6
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
Also, Alien Breed (from same site) doesn't work.

I get the loading screen, then it restarts back to loading screen and on and on....
kevingpo is offline  
Old 11 August 2003, 02:53   #7
Enverex
Fantasy Man!

Enverex's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 1,318
Sounds like you need to play with the actual machine configuration, try different kickstart versions and general configs.

Try some of mine - http://atomnet.co.uk/amiga/?p=UAEConfigs

To get to the load level screen in Another world, hit escape and then enter the code where it should go.
Enverex is offline  
Old 13 August 2003, 01:42   #8
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
Quote:
Originally posted by NightShade737
Sounds like you need to play with the actual machine configuration, try different kickstart versions and general configs.

Try some of mine - http://atomnet.co.uk/amiga/?p=UAEConfigs

To get to the load level screen in Another world, hit escape and then enter the code where it should go.
Nope. I press ESC key and nothing happens. Anyone else knows how to get the level select?
kevingpo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some game problems in WinUAE Amig@ support.Games 15 14 January 2010 20:45
WHDLOAD Game problems. r6stu support.Games 6 26 November 2007 16:18
CDTV (A570) game problems Toni Wilen support.Games 3 18 April 2007 15:44
Load game problems! Kvitild support.WinUAE 2 04 March 2007 18:43
CD32 game save problems warwickswinger support.WinUAE 2 25 September 2006 12:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15409 seconds with 14 queries