English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 24 November 2005, 21:21   #1
otro
c= rulez
otro's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: france
Age: 39
Posts: 55
multiple screenshots

i'm using winuae and i wanted to know if there was a shortcut to take multiple screenshots directly from keyboard ! I'm currently using the f12 key and 'take screenshot' option but its quite hard to handle !!
Is there a solution?
otro is offline  
Old 24 November 2005, 21:38   #2
Duke
HOL-Team
Duke's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 40
Posts: 519
Send a message via ICQ to Duke
End+PrtScr writes a screenshot to the screenshots directory.
Duke is offline  
Old 24 November 2005, 22:03   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,212
Or you can use input-panel to remap screenshot option.

PrtScr without END = copy to Windows clipboard.
Toni Wilen is online now  
Old 24 November 2005, 22:10   #4
otro
c= rulez
otro's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: france
Age: 39
Posts: 55
what's the key 'end' ? i'm searching for it !!
otro is offline  
Old 25 November 2005, 03:26   #5
mr_0rga5m
Tik Gora :D

mr_0rga5m's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Round yo momma's
Posts: 1,273
it has 'end' written on it

If yours is a typical qwerty style keyboard it should be here :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	KB.JPG
Views:	251
Size:	77.2 KB
ID:	9787  
mr_0rga5m is offline  
Old 25 November 2005, 15:01   #6
otro
c= rulez
otro's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: france
Age: 39
Posts: 55
thanks a lot !! :P
otro is offline  
Old 25 November 2005, 21:56   #7
mr_0rga5m
Tik Gora :D

mr_0rga5m's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Round yo momma's
Posts: 1,273
A little tip that might help. As i pointed out recently in another thread, i find it easier to take a snapshot if i pause the emulation with the 'Pause/Break' key 1st .. So i can see if i have a nice screenie before i save it to disk. ('pause/break' is up above the 'end' btw)
mr_0rga5m is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple devices virtualnut support.Hardware 1 30 September 2012 16:35
multiple HDFs BippyM request.UAE Wishlist 1 25 September 2005 00:12
Multiple Harddrives Unknown_K support.Hardware 3 25 March 2005 13:28
Multiple Mice foxtwo support.WinUAE 3 17 April 2002 12:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.13321 seconds with 16 queries