English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 02 July 2019, 17:11   #1
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 234
Phase 5 CyberSCSI's DCache

Does anyone have, or know where to find, more detailed instructions for Phase 5's DynamiCache program (comes with their SCSI toolkit.) The only instructions I have found says to just drop it into your WBStartup drawer to enable it. The problem is that it pops up the control box and leaves it open. I cannot seem to find the tool type (if any exists,) to keep that from happening. I'd like to have to manually click the an icon, or just hit the popup key to bring it up to make changes (when I need to,) and have it just run the current settings until I do.

I've tried setting "QUIET" & "CX_POPUP=no". I've also tried, in case the programmer thought in a backwards manner, "CX_POPUP=yes"

I'm using v1.02 of the program, though I've heard there is a newer one available. I've yet to find it, though.
Pheonix is offline  
Old 02 July 2019, 23:26   #2
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,534
I suppose you find better cache programs on Aminet. http://aminet.net/disk/cache I think I used PowerCache.
zipper is offline  
Old 03 July 2019, 00:16   #3
patrik
Registered User
patrik's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Umeå
Age: 39
Posts: 567
I found the 1.03 version of DynamiCache and the archive it came from lurking on a backup of my A1200 harddrive from the nineties.

http://megaburken.net/~patrik/scsi_tools.lha

No idea which version of the scsi tools disk it is supposed to be. Some readme hints at 2.4, but I cannot find the 1.03 DynamiCache version on a v2.4 disk I downloaded from http://amiga.resource.cx/.

Btw, can't it be started from User-Startup instead?
patrik is offline  
Old 09 July 2019, 02:25   #4
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 234
Found the solution, quite by accident. After updating to the latest version, that is. Turns out my driver disks were quite old Updated all my drivers (and DynamiCache,) to the latest (last) versions. But the problem remained.

However, playing around with it, before moving on to a different cache program, I made some settings and "saved" them. After that, the "QUIET" tool type started working, and the pop-up no longer comes up during boot. Not a big fan of write caching (too many files ruined by sudden power loss,) but the read-ahead feature is sometimes quite handy
Pheonix is offline  
Old 09 July 2019, 18:07   #5
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 234
OK, next question (since I can't seem to find decent documentation.) Does anyone know if it can be set to become active on startup?
Pheonix is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cyberscsi vs ide cf dirkies Hardware mods 36 19 September 2016 14:30
Wanted: CyberSCSI Mk2 Module Brosol MarketPlace 0 14 May 2010 10:02
Want 2 Buy: CyberSCSI Mk2 Zetr0 MarketPlace 0 27 January 2009 18:55
FS: CyberSCSI MK2 solaris104 MarketPlace 4 29 August 2008 12:50
[Wanted] CyberSCSI for Cyberstorm MK2 jimbo100 MarketPlace 8 05 August 2007 20:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06260 seconds with 13 queries