English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 26 June 2019, 19:05   #1
iRonNuke
Registered User

 
Join Date: Jun 2019
Location: Huskvarna
Posts: 8
Warp3D issues

Hi I have a Cybervision 64/3D, and what I have understood could even Cybervision 64/3D use Warp3D, correct me if I'm wrong. I'm running AOS 3.9, have Cybergraphics 3.x. No problems when installing Warp3D for CGFX 3.x.

But, when I'm running the included demos, it crashes. WarpTest says there is no driver available. Even like ADescent for Warp3D crashes. What am I missing?

Thanks for help!
iRonNuke is offline  
Old 26 June 2019, 19:41   #2
DofD
Registered User

 
Join Date: Jun 2018
Location: Victoria, Canada
Age: 51
Posts: 134
The Warp3D 4.2 package on Aminet says it has the driver (Virge) and supports the CV3D. I would check that you have the W3D_Virge.library installed.
DofD is offline  
Old 26 June 2019, 19:46   #3
iRonNuke
Registered User

 
Join Date: Jun 2019
Location: Huskvarna
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by DofD View Post
The Warp3D 4.2 package on Aminet says it has the driver (Virge) and supports the CV3D. I would check that you have the W3D_Virge.library installed.
Yes both W3D_Virge.library and W3D_CyberGFX.library are installed in Libs:Warp3D. But is that enough? Will it just access the files when it launches a Warp3D app?
iRonNuke is offline  
Old 26 June 2019, 20:12   #4
DofD
Registered User

 
Join Date: Jun 2018
Location: Victoria, Canada
Age: 51
Posts: 134
It should find them okay. Did the installation of Warp3D go okay? No errors?

You could try this in your startup sequence to see if it helps, if it's not already there.

assign libs: sys:libs/Warp3D ADD
DofD is offline  
Old 26 June 2019, 22:30   #5
iRonNuke
Registered User

 
Join Date: Jun 2019
Location: Huskvarna
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by DofD View Post
It should find them okay. Did the installation of Warp3D go okay? No errors?

You could try this in your startup sequence to see if it helps, if it's not already there.

assign libs: sys:libs/Warp3D ADD
I tried that now, and checked with Assign that it was added. But still the same thing. I ran Snoopdos and it seems that it loads both cybergraphics.library (Ver 0) and Wark3D.library (Ver 2) when I try a Warp3D app, but with results OK.

My cgxsystem.library is v42.1
warp3d.library is v4.2
W3D_CyberGFX.library is v4.0
W3D_Virge.library is v3.0

Thanks for the help though!
iRonNuke is offline  
Old 27 June 2019, 00:42   #6
DofD
Registered User

 
Join Date: Jun 2018
Location: Victoria, Canada
Age: 51
Posts: 134
It sounds like a config thing with Warp3D and what driver to use. Unfortunately I don't CGFX or Warp3D to check further for you.
DofD is offline  
Old 27 June 2019, 16:57   #7
iRonNuke
Registered User

 
Join Date: Jun 2019
Location: Huskvarna
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by DofD View Post
It sounds like a config thing with Warp3D and what driver to use. Unfortunately I don't CGFX or Warp3D to check further for you.
Thanks for the help anyway!
iRonNuke is offline  
Old 28 June 2019, 09:01   #8
Cowcat
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: Mallorca
Posts: 554
Besides low Virge memory: The need of full cybergraphics driver 4.x (not 3.x) and warp3d version settings (v3 or v4). I don't remember if last warp3d needs latest cybergfx or by the same token old test warp3d programs were compiled with those in mind .
Cowcat is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with Warp3D and Voodoo 3 remig support.Hardware 8 28 March 2018 17:13
Issue with C and Warp3D Hedeon Coders. C/C++ 5 12 June 2017 09:30
PowerUp and Warp3d Zilog request.Other 5 13 August 2014 18:02
warp3d patch? roy bates request.Other 8 02 January 2012 13:35
Warp3D in WinUAE !!! RetroMan Amiga scene 17 21 July 2003 21:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08541 seconds with 13 queries