English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 21 August 2011, 13:41   #1
parasol
 
Posts: n/a
quicksavestate - mulitple default.uss

Hello!

Im using a Frontend to launch multiplie gamesname.uae via commandline. I would like to have a seamless savestate integration, therefore I mapped quick save and quickrestore to my controller buttons.
Unfortenately all quicksaves are saved into the winuae/savestates/default.uss
savestatefile. The result is everytime I launch a game and press the quicksave button on my controlle the default.uss gets overwritten.

Anyone maybe has an idea how to use different quicksave files for mutliple games?

regards

Last edited by parasol; 22 August 2011 at 02:35.
 
Old 23 August 2011, 15:59   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,947
Do you mean you would like to have configuration file entry that can be used to override default savestate file name (default.uss)?
Toni Wilen is online now  
Old 23 August 2011, 21:10   #3
parasol
 
Posts: n/a
Im not sure if I get u right but if winuae would name it's quicksave/load uss files depending on the loaded config (instead of default.uss) my problem would be non-existent.
So yes if I could specify (not load immediately!) the default savestate file name (or the default statefile paths) in the config, my problem would be solved.
However I can't get WinUAE-Gui to save my custom state file path in any config.
 
Old 26 August 2011, 19:56   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,947
Unfortunately it isn't possible to use config file name by default, it is already defined that default statefile name is "default.uss" and it would break current statefile shortcuts.
Toni Wilen is online now  
Old 26 August 2011, 20:08   #5
parasol
 
Posts: n/a
hm ok, I also guess that override default savestate file name or defautl savestate path is not possible??!
 
Old 26 August 2011, 20:32   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,947
I can add configuration file entry that can be used to change default statefile name. (something like "statefile_name=blah")
Toni Wilen is online now  
Old 26 August 2011, 20:34   #7
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,776
What about a feature that gives the savestate name the same as the adf/imagefile and that is used if the corresponding adf/imagefile is used?? (naturally both must be in the same folder)

This could be overwritten option
BippyM is offline  
Old 26 August 2011, 20:51   #8
parasol
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
I can add configuration file entry that can be used to change default statefile name. (something like "statefile_name=blah")

That would be great!
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE quicksave keys? soup_de_grace support.FS-UAE 2 09 September 2012 17:31
WinUAE quicksave sound speed bug (rare) andreas support.WinUAE 1 14 September 2006 14:23
Help converting an 8bit ISA slot to 16bit ISA slot Smiley support.Hardware 4 25 April 2006 11:20
You can now quicksave/quickload when playing installed games!! Ironclaw support.WinUAE 2 26 December 2005 16:03
Which slot is the video slot ? THX1138 support.Hardware 13 21 November 2003 12:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06842 seconds with 15 queries