English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 26 July 2006, 17:05   #1
Deckard
 
Posts: n/a
Winuae 1.3 crash dump analysis

Hello,

I have installed Winuae 1.3, installed WB 3.1 successfully. After rebooting the emulator, it started to crash after a short time of period (like after a minute or two). It's generating a crash dump file and saving it in the Winuae folder. I have tried to write a bootlog and log file, which went OK.

I put the dump file in WinDebug to find the suspect. Here's the result:

Quote:
FAULTING_IP:
winuae+20b5f0
0060b5f0 8b32 mov esi,[edx]

EXCEPTION_RECORD: ffffffff -- (.exr ffffffffffffffff)
ExceptionAddress: 0060b5f0 (winuae+0x0020b5f0)
ExceptionCode: c0000005 (Access violation)
ExceptionFlags: 00000000
NumberParameters: 2
Parameter[0]: 00000000
Parameter[1]: 0300f760
Attempt to read from address 0300f760

DEFAULT_BUCKET_ID: APPLICATION_FAULT

PROCESS_NAME: winuae.exe

ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at "0x%08lx" referenced memory at "0x%08lx". The memory could not be "%s".

READ_ADDRESS: 0300f760

BUGCHECK_STR: ACCESS_VIOLATION

LAST_CONTROL_TRANSFER: from 00000000 to 0060b5f0

STACK_TEXT:
00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 winuae+0x20b5f0


FOLLOWUP_IP:
winuae+20b5f0
0060b5f0 8b32 mov esi,[edx]

SYMBOL_STACK_INDEX: 0

FOLLOWUP_NAME: MachineOwner

SYMBOL_NAME: winuae+20b5f0

MODULE_NAME: winuae

IMAGE_NAME: winuae.exe

DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 44b514a8

STACK_COMMAND: .ecxr ; kb

FAILURE_BUCKET_ID: ACCESS_VIOLATION_winuae+20b5f0

BUCKET_ID: ACCESS_VIOLATION_winuae+20b5f0

Followup: MachineOwner
I have also attached the boot log and the log file, so that someone might take a look at it and help me to solve the problem.

According to winuaelog.txt, JIT is having a problem handling 0060b5F0.

I'd be glad if someone could shed light on solving this problem.

PS: The emulation works fine from the floppies.


Cheers
Attached Files
File Type: txt winuaelog.txt (25.3 KB, 138 views)
File Type: txt winuaebootlog.txt (9.3 KB, 151 views)
 
Old 29 July 2006, 19:29   #2
pjhutch
Peter
pjhutch's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sowerby Bridge,UK
Age: 53
Posts: 95
Memory

Having a look at the log, try reducing the amout of Z3 Fast RAM configured. I am sure you don't need 512 MB of RAM just for Winuae, you aren't leaving enough for Windows to run.
pjhutch is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crash dump files mark_k support.WinUAE 1 09 December 2012 10:10
Winuae 2.0.1 crash Heula support.WinUAE 7 03 January 2010 10:43
another WinUAE 1.5.1 crash jharrison support.WinUAE 4 04 September 2008 16:53
WinUAE 1.4 crash on start andyc1864 support.WinUAE 20 26 April 2007 12:25
WinUAE V0.9.2 crash with lzx ghost support.WinUAE 3 27 December 2004 14:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06031 seconds with 14 queries