English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 15 July 2019, 11:08   #1
bluewater41
Registered User

 
Join Date: Nov 2018
Location: Coos Bay USA
Posts: 4
Checksum Errors

Hello 2nd posting! I keep getting them, i tried differnt flash media. Sony, Sandisk extreme, Lexar. any body got any clues why is this happenig! Iam usinf newest OS 3.1.4 on my Amiga 1200 Pal. Although I live USA!


Thanx in Advance! Michael Weathers
bluewater41 is offline  
Old 15 July 2019, 13:13   #2
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 2,319
More information needed. Where and when do you get checksum errors? Do you use a IDE to CF adapter, right? The adapter could make trouble. Do you have no checksum errors with the same hardware configuration but for example OS 3.1 or 3.9? The PSU can responsible for strange errors, so make sure it works.
daxb is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Checksum Errors? bluewater41 support.Hardware 3 06 June 2019 09:05
Checksum Errors RobSmithDev support.Other 4 28 March 2018 11:39
CF Card issues with checksum errors DC33 support.Hardware 39 19 January 2009 03:46
Spurious checksum errors MagerValp support.Hardware 6 28 August 2008 17:10
How do I get rid of those annoying checksum errors? AmigaWorld support.Hardware 10 20 October 2006 19:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05686 seconds with 15 queries