English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 08 May 2016, 21:36   #1
nogginthenog
Amigan

 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Posts: 894
A4000 reversed audio caps

Hi All,

I was just watching this video (skip to 20:07)
[ Show youtube player ]

He says that the 2 polarised caps near the audio circuits are the wrong way around. I checked both my A4000s and they are the same. I measure -1V too.

Is this a known problem?

Great vid BTW (see part 1 also)
nogginthenog is offline  
Old 09 May 2016, 12:19   #2
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 39
Posts: 3,981
Yes, this is a common issue. Since the voltage is low, I'm not sure how much it matters, but those caps do seem to die earlier than the others.
demolition is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Caps replacement in A4000 PSU (Skynet) Turran Hardware pics 1 30 April 2013 14:22
Audio output caps (again) jimbob support.Hardware 10 02 August 2012 02:50
need help on a4000 audio jimbob005 support.Hardware 12 30 June 2010 02:33
Leaking audio caps in A4000 MagerValp support.Hardware 5 18 August 2009 22:16
A4000 and blinking CAPS-LOCK (also dead kb) keropi support.Hardware 3 23 January 2008 11:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05803 seconds with 13 queries