English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 04 October 2007, 13:07   #1
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 40
Posts: 1,122
Wheels on Fire

The game works to me in WinUAE but when I'm playing it lets working randomly and it reinitiates the race from the beginning like if I had pressed a key to reinitiate the race or also sometimes it remains stopped and I must reset WinUAE.I have talked of that in another forum and and to more people it happens too.Watch Lemon Amiga comments:

http://www.lemonamiga.com/?game_id=2304
frikilokooo is offline  
Old 16 October 2007, 19:42   #2
formater
Registered User
formater's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Alicante/Spain
Posts: 192
I've the same problem. Anyone know a good configuration for the program?
formater is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Code wheels thermalthong Retrogaming General Discussion 3 03 November 2012 00:10
duplicate/cloned zool code-wheels around?? lost_lemming support.Games 4 05 March 2010 23:01
Wild Wheels/Ocean mai HOL contributions 0 25 February 2009 13:53
C64 "Wheels" game any good? Duel Retrogaming General Discussion 16 09 November 2007 19:56
Wheels on Fire / Prolixity 1997 Galaxy HOL data problems 1 30 November 2004 21:22

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08095 seconds with 13 queries