English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 October 2018, 20:18   #101
rare_j
Zone Friend

rare_j's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: London
Posts: 961
If you look carefully some of the list has been doubled up, likely in error.
rare_j is offline  
Old 03 October 2018, 22:02   #102
deladrevoc
Not enough time

deladrevoc's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: England
Posts: 41
1230 IV with FPU
1230 IV with FPU

No errors
deladrevoc is offline  
Old 03 October 2018, 22:21   #103
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 727
too many lol
will be letting some stuff go soon
nexus is offline  
Old 03 October 2018, 22:24   #104
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,578
Quote:
Originally Posted by Mrz View Post
here is my list of accels


ACA1232 @ 40Mhz
BLIZZARD 1230 MKIV @ 50Mhz CPU/FPU, 128mb RAM
BLIZZARD 1260 (Faulty, doesn't recognise RAM, MACH Chips bad?)
BLIZZARD PPC 060 @ 66Mhz, 256mb RAM
Microbotics M1230XA @ 50Mhz CPU/FPU, 64mb RAM
ACA 1220
ACA 1233
ACA 1233n
Viper 1230/28
Apollo 1260/80
Cyberstorm MK III - Probably broken. Not been switched on / plugged in since 2002. Probably needs a new 68060 socket.
A3640 v3.2 + 060 adaptor (Never used the adaptor it's still in kit form)
A3640 v3.2 + 060 adaptor (Never used the adaptor it's still in kit form)
Apollo A4040 - Unfortunately doesn't have MACH131 chips so cannot be upgraded to A4060
ACA630/40 - Sealed and boxed. I did mean to sell before Vampire II took off. Probably halved in value.

Cyberstorm Mk2 060 @ 50
Apollo 1260 @ 66
Vampire 2 (A600)
A1200 030 @ 50
Blizzard 1260 (stock at 50mhz)
Blizzard 1230 IV (stock at 50mhz, with FPU)
Blizzard 1260 with SCSI kit, just got 2x128mb 50ns thin SIMMs for it.
ACA1233-55 SE 128mb
ACA1231 42mhz full 030, 64mb
ACA620 (and Indivision ECS + A604n) waiting for a A600
Creative Microsystems Inc PAMC-500 Rev4, 16Mhz accelerator for A500 with 16Mhz FPU
ACA500
ACA500Plus
ACA1232 @ 40Mhz
BLIZZARD 1230 MKIV @ 50Mhz CPU/FPU, 128mb RAM
BLIZZARD 1260 (Faulty, doesn't recognise RAM, MACH Chips bad?)
BLIZZARD PPC 060 @ 66Mhz, 256mb RAM
Blizzard 1230 Mk IV @ 50MHz + FPU w/ 128MB (+ SCSI Kit w/16MB)
ACA500plus
ACA1221 (on the ACA500plus)
Looks like we have a bluffer here, just copying the results from the others like Toryglen-boy, alexh and BarryB:
http://eab.abime.net/showpost.php?p=1161859&postcount=5
http://eab.abime.net/showpost.php?p=...6&postcount=15
http://eab.abime.net/showpost.php?p=...7&postcount=72

Last edited by PeterK; 03 October 2018 at 22:41.
PeterK is offline  
Old 03 October 2018, 22:30   #105
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,534
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
Hmm, seems I have more than I thought.

In use: CSmk2 060, A3640, B1260, B1230IV
Stored: "A3630", Apollo 1240 (dead)
Yay, I have gotten some new ones since. Golem 030 A500, A3660. Forgot the Supra Turbo28 from the previous post, I've had that one for years.
Jope is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PowerPC Accelerators Toryglen-boy support.Hardware 14 19 March 2017 04:51
M-Tec accelerators + HD Antti support.Hardware 2 13 February 2010 00:50
Accelerators pmc MarketPlace 9 04 November 2009 21:23
Looking for connectors for accelerators frost242 support.Hardware 7 29 June 2008 14:08
Any accelerators still made? Madcrow support.Hardware 4 12 June 2008 10:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07555 seconds with 15 queries