English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 15 March 2006, 23:59   #1
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
anyone got a singelsided "little" 64MB stick for Blizzard 1230???

yesbox.. for my blizzard 1230..
not the big modules, i want one that fits as it should..

I have an 128MB doublesided large mem stick and, I can trade it for a singelsided smal 64mb stick.. that fits my 1230 without rubberband...

or.. if you dont wanna change.. I can buy on of those 64mb, smal sticks.

anyone?
BarrySWE is offline  
Old 16 March 2006, 11:10   #2
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 47
Posts: 1,536
Send a message via ICQ to Chain
lets call it "Mission impossible"
Chain is offline  
Old 16 March 2006, 11:48   #3
rare_j
Zone Friend

rare_j's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: London
Posts: 1,044
Barry let me check tonight, I have two 64mb simms spare and I'm sure one of them is single sided.
I do not know if they are 60ns or 70ns rated though.

I will take a photo of it for you.
rare_j is offline  
Old 16 March 2006, 12:36   #4
lopos2000
Zone Friend
lopos2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cider is best In The West
Posts: 1,238
I have a 64MB single sided module. Sort of. It's a special designed one called 'FRAMM'.
It's 60ns 5V. I tried it on my 1230 IV but due to poor power supply the A1200 crashed to often.
Here is a pic of the module.

for a bigger pic click here
lopos2000 is offline  
Old 16 March 2006, 13:02   #5
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 47
Posts: 1,536
Send a message via ICQ to Chain
wonderful!!

(bought one )

Last edited by Chain; 16 March 2006 at 15:05.
Chain is offline  
Old 16 March 2006, 16:31   #6
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 48
Posts: 834
Barry.... I'll swap one of my 64MB's for a 1230, if you got a spare one

I just need "a" card to get my RAM expanded so I can use OS3.9 and stuff again...... pm if you have anything to say
Doc Mindie is offline  
Old 16 March 2006, 18:49   #7
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
http://amigakit.leamancomputing.com/...d9cb49b55518a0

is this what I'm looking for?
BarrySWE is offline  
Old 16 March 2006, 19:12   #8
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 43
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
I don't know about that, but quoting "It is a very thin, low profile module rated at a fast 60ns speed. This memory has been tested on Blizzard accelerators."

When was 60ns declared fast? C'mon, it has to be 50ns when we talk about FAST . Try a 60ns memory SIMM with an overclocked turbo card, not enough speed. Must be 50ns!

edit: with Blizzard 1230-IV you won't need faster than 60ns though

Last edited by Bamiga2002; 16 March 2006 at 23:00.
Bamiga2002 is offline  
Old 16 March 2006, 22:56   #9
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404


Let's see

ahh!!

this module is way to big!!

BarrySWE is offline  
Old 17 March 2006, 00:16   #10
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 48
Posts: 834
My 64MB is 0.5 cm higher than the "small" one, Barry....singlesided..... gimme a call if you want it..... or if you have a card for exchange, I'm happier
Doc Mindie is offline  
Old 17 March 2006, 17:58   #11
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
Quote:
Originally Posted by Doc Mindie
My 64MB is 0.5 cm higher than the "small" one, Barry....singlesided..... gimme a call if you want it..... or if you have a card for exchange, I'm happier

is your 64mb 60NS?
BarrySWE is offline  
Old 17 March 2006, 18:05   #12
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,931
The 64MB SIMM is brand new

It is small and low profile with the dimensions of 10.7cm x 2.3 cm x 0.4 cm

Works and fits perfectly in the Blizzard 1230 / 1240 / 1260 and Blizzard PPC
amigakit.com is offline  
Old 17 March 2006, 18:11   #13
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 48
Posts: 834
Quote:
Originally Posted by BarrySWE
is your 64mb 60NS?
Yep. Simple as that

Tell me what you want to exchange to get your hands on it (money, pure ramcard, etc)
Doc Mindie is offline  
Old 27 March 2006, 15:18   #14
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 47
Posts: 1,536
Send a message via ICQ to Chain
64mb simm from lopos2000 arrived today

yay, WB now says 98MB fast free ))

/happy
Chain is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beeshu's "Jazz Stick" - that amazing joystick! mazxim Nostalgia & memories 1 09 August 2012 09:51
FS: Phase 5 Blizzard 1230 IV + 64MB Ram Jon Hare MarketPlace 0 03 April 2012 13:48
How do you make a filter setting "stick" to a configuration? ral-clan support.WinUAE 0 11 September 2011 21:51
F/S Blizzard 1230 IV + 64MB Simm fitzsteve MarketPlace 3 10 May 2010 08:57
Looking for a Sports "wiggly stick type" game? ruffnreddy Looking for a game name ? 2 25 October 2006 15:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09364 seconds with 13 queries