English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 07 February 2006, 21:21   #1
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
Problems with "Thespywholovedme", "Flood", "Shinobi"

Hi, I encountered problems with the following games
who can tell me what to do / has a version that works fine:

The spy who loved me => After the first scrolling (Scene 1),
James & Anya...blablabla...the game starts new, just like I did
a reset even though I didn't.

Flood => Hangs up (black/red screen)

Shinobi => After the PARANOIA Intro the game takes very long to load,
waited for about 1 minute, but nothing happened.
sareks is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 February 2006, 22:15   #2
sittingduck
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Aarhus, Denmark
Age: 40
Posts: 45
First, I would try a different version. Good place to start: http://www.planetemu.net/index.php?s...dat=257&page=s
sittingduck is offline  
Old 07 February 2006, 23:04   #3
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
yeah i did try this (all versions) but it seems that no one works.
or does it just take so long to load ?

don't wanna wait til christmas
sareks is offline  
Old 07 February 2006, 23:11   #4
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
Have you tried the latest version of WinUAE? Shinobi had problems with some older versions.
Retro-Nerd is offline  
Old 07 February 2006, 23:17   #5
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
thanks for the hint - i now got the updated version of winuae.
still the same problem. also tried it on winfellow - same.

if it works on your computer (with winuae), which config do you use ?
sareks is offline  
Old 07 February 2006, 23:31   #6
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
CPU=68000 with compatible enabled
Emlutions Speed=Amiga 500
Chipset= OCS
Rom=Kickstart 1.3
Ram=512k Chip & 512 Slow

The Paranoia crack works fine, turn on the simulated discdrive sound. You have a better feedback if the game is still loading or if it's crashed.
Retro-Nerd is offline  
Old 07 February 2006, 23:42   #7
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
thanks. so far flood worked - the version +6 is broken - just got a one that works
cpu 68000 doesn't work (my kickstart requires a 68020 or later cpu)
sareks is offline  
Old 07 February 2006, 23:59   #8
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
No, you need this one:

Kickstart v1.3 (A500,A1000,A2000) rev 34.5 (256k). The 608020 is a Amiga 2500, it works with the 3.X Kickstarts. There are 1.X, 2.X, 3.X for the Amiga 500 as well, but use the 1.3.
Retro-Nerd is offline  
Old 08 February 2006, 01:13   #9
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
ok, that was it!!!

thank you very much - now Shinobi DOES work

I'll also check with the other games - most of them SHOULD work now

thanks again!
sareks is offline  
Old 08 February 2006, 01:23   #10
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
No problem, the config is nearly the original Amiga 500 machine. The most OCS games should work without any glitches.
Retro-Nerd is offline  
Old 08 February 2006, 01:53   #11
Codetapper
2 contact me: email only!

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Posts: 3,139
Quote:
Originally Posted by sareks
Hi, I encountered problems with the following games
who can tell me what to do / has a version that works fine:

The spy who loved me => After the first scrolling (Scene 1),
James & Anya...blablabla...the game starts new, just like I did
a reset even though I didn't.
You have provided the bare minimum details so I'm assuming you are using the Skid Row version, which isn't cracked properly and that is probably why it doesn't work for you.
Codetapper is offline  
Old 02 May 2006, 02:39   #12
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
Quote:
Originally Posted by Codetapper
You have provided the bare minimum details so I'm assuming you are using the Skid Row version, which isn't cracked properly and that is probably why it doesn't work for you.
you're right it must have been the not properly cracked version
sareks is offline  
Old 03 May 2006, 14:52   #13
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
Originally Posted by sareks
thanks. so far flood worked - the version +6 is broken - just got a one that works
Thanks for the info - I will keep you posted about the results on my real miggy.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meeting Confirmed for Sat 2nd of March" rockape News 2 21 February 2013 22:46
"Reminder "Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meet Sat 5th of January 2013" rockape News 4 30 January 2013 00:06
CD32 Image-Name-Bug: "...(bla)[!].zip" -> "...(bla)[" / "...[test].zip" -> "...[tes" cfTrio support.WinUAE 8 18 December 2012 16:31
"Exception "Line 1111 Emulator" ($2c) Error at $1004" when exiting game demolition support.WinUAE 15 30 November 2012 16:43
"Lincs Amiga User Group aka "LAG" meet confirmed on Saturday the 5th of January 2013" rockape News 2 06 November 2012 20:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07554 seconds with 13 queries