English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 17 June 2017, 12:41   #21
Leffmann

 
Join Date: Jul 2008
Location: Sweden
Posts: 1,999
Thanks a lot for the update Toni.
Leffmann is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 June 2017, 06:27   #22
rlake
Hittin' the hardware...

rlake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Mountain View, CA
Age: 37
Posts: 107
So...SPEC benchmarks?
rlake is offline  
Old 20 June 2017, 22:40   #23
SuperPlay
Registered User

SuperPlay's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Staffordshire / UK
Posts: 72
Great stuff :-) ThanksToni.
SuperPlay is offline  
Old 20 June 2017, 23:44   #24
Octopus66
Registered User

 
Join Date: Feb 2016
Location: London
Posts: 48
Thanks Toni - middle mouse button fix is appreciated.
Octopus66 is offline  
Old 21 June 2017, 02:45   #25
whiteb
Fanatically Amiga.

whiteb's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Age: 47
Posts: 1,532
I just manually updated Amiga Forever from 3.2.2 to 3.5.0 and its running good.
whiteb is offline  
Old 23 June 2017, 15:29   #26
ross
Vae victis!

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Posts: 307
Thanks
ross is offline  
Old 02 July 2017, 08:07   #27
earok
Moderator

 
Join Date: Dec 2013
Location: Auckland
Posts: 1,426
Quote:
- AGA FMODE>0 unaligned bitplane and sprite pointer behavior implemented, resulting display corruption is now 100% accurate.
Thanks so much
earok is offline  
Old 02 July 2017, 08:54   #28
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 50
Posts: 159
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna Send a message via Skype™ to fstltna
Added your banner to my site - if I had a Windows machine I would use WinUAE LOL.
fstltna is online now  
Old 03 July 2017, 19:07   #29
esc
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Palo Alto, California, USA
Posts: 359
Quote:
Originally Posted by fstltna View Post
Added your banner to my site - if I had a Windows machine I would use WinUAE LOL.


It works well in Wine


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
esc is online now  
Old 04 July 2017, 06:03   #30
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 50
Posts: 159
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna Send a message via Skype™ to fstltna
I use FS-UAE on my Mac Would love to have a hardware Amiga, but I don't have the room for a second computer...
fstltna is online now  
Old 04 July 2017, 14:58   #31
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 3,302
Quote:
Originally Posted by fstltna View Post
I use FS-UAE on my Mac
you can use wine on intel based mac computers too.

here is another wine build for Mac OSx, maybe easier to install.
emufan is offline  
Old 06 July 2017, 02:28   #32
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 50
Posts: 159
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna Send a message via Skype™ to fstltna
I have wine, just prefer native clients if available
fstltna is online now  
Old 06 July 2017, 09:19   #33
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 36
Posts: 6,143
Send a message via Skype™ to Jope
Too bad there is no native WinUAE for Linux or MAC. There is no substitute when your use case is anything more complex than "choose game, boot game inside emulator".

As a result I end up running WinUAE inside Wine a lot. :-)
Jope is offline  
Old 06 July 2017, 10:07   #34
sandruzzo
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: Italy/Rome
Posts: 1,021
On My PC is slower that 32bit version! HP pavillion 15 A8-5550M APU 8GB RAM
sandruzzo is offline  
Old 06 July 2017, 13:48   #35
Locutus
Registered User

 
Join Date: Jul 2014
Location: Finland
Posts: 724
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
Too bad there is no native WinUAE for Linux or MAC. There is no substitute when your use case is anything more complex than "choose game, boot game inside emulator".

As a result I end up running WinUAE inside Wine a lot. :-)
I kinda wonder if WINE would build against WineLib
Locutus is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 2.5.1 released Toni Wilen News 8 02 January 2013 00:09
WinUAE 2.0.1 released Toni Wilen News 17 30 December 2009 00:38
WinUAE 1.5.1 released Toni Wilen News 23 13 August 2008 20:27
WinUAE 1.0 is released Calo Nord News 25 17 June 2005 20:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17641 seconds with 14 queries