English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. General

 
 
Thread Tools
Old 20 July 2017, 19:01   #1981
sandruzzo
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: Italy/Rome
Posts: 1,021
A1200 congif with 2mb of fast seems to work whitout no. I've got somthing to work on
sandruzzo is offline  
AdSense AdSense  
Old 20 July 2017, 19:59   #1982
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,231
I tried this again, and it was really picky. I got it to display the game then suddenly go on to have everything corrupted then guru.

Then another time it just booted the game but it was frozen on the rygar screen, no guru, no black screen.
Then there was the time it switched to 60 Hz before dying on a 50Hz black screen.
And other times it was just stuck on the copper colors.

Seems to be very dependent of a specific hardware configuration to run properly. I kept messing with caches on/off, fastram on/off, booting from floppy, running from shell, etc.

My idea at this moment, is that we should crowdsource you an Amiga, you can't keep developing just on WinUAE. I'm sure we can all chip in to get you a 1200 or something.
Akira is offline  
Old 20 July 2017, 20:24   #1983
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 40
Posts: 8,653
Home now so tested, it works with minimum 2MB Chip & 2MB Fast RAM.

Three bugs also:

a) when you jump and fire a small glitch / dot appears in the background.
b) when you jump off a platform the height of a jump seems to be restricted.
c) I think this one is also caused by b); when you jump into the tree Rygar goes crazy when moving left / right, see this video (although it doesn't show it properly).
DamienD is offline  
Old 20 July 2017, 21:34   #1984
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,231
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
Home now so tested, it works with minimum 2MB Chip & 2MB Fast RAM.
But in my setup, with more Fast RAM than that, it did not work.
Clearly there is something here that isn't performing exactly the same in emulation as it does in real hardware.

Maybe there's something AGA-ish being used? I have not tested it in my A1200, because I can't be bothered to plug in the accelerator again until I recap it.

[edit] couldn't resist and gave it a go in my plain A1200 (2MB Chip, 3.0 ROMs). No go. Booted to black screen first, then on retry, guru'd on black screen with 8000 0004 / 0001EF7D

Last edited by Akira; 20 July 2017 at 21:47.
Akira is offline  
Old 20 July 2017, 22:30   #1985
Aladin
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Location: France
Posts: 77
For helping to launch: (example no black screen for AGA)

ADF 20/07/2017 (no sound): (KS1.3/3.1 68000/68060 ECS/AGA 1Mo Chip min, 512Ko Fast min)
https://www.sendspace.com/file/7ajxf2

WHDL 20/07/2017 (no sound):
https://www.sendspace.com/file/rwah40

Last edited by Aladin; 20 July 2017 at 22:36.
Aladin is offline  
Old Yesterday, 00:21   #1986
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 40
Posts: 8,653
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Clearly there is something here that isn't performing exactly the same in emulation as it does in real hardware.
I'm not denying that Akira, just reporting what works for me under WinUAE...

That's my only Amiga these days and all I have access to so
DamienD is offline  
Old Yesterday, 15:54   #1987
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,231
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
I'm not denying that Akira
Wasn't implying that at all.
Akira is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rygar? Prosonic support.Games 7 09 June 2013 14:18
two more that borrow heavily from Rygar & Black Tiger NfernalNfluence Nostalgia & memories 5 30 September 2012 18:57
SCIENCE 451-RYGAR: same disks mrodfr project.TOSEC (amiga only) 0 26 December 2006 15:38
Wordworth conversion vertigo support.Apps 5 09 December 2003 14:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16863 seconds with 14 queries