English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 31 December 2018, 16:33   #1
Ponki1986
Registered User

 
Join Date: Dec 2018
Location: Poland
Posts: 15
CDIMAGE0 and ZIP, RAR, 7Z.

Hello. Some time ago I wrote about mounting CD images using the UAE-CONFIGURATION CDIMAGE0 command. In general, everything works well. But I encountered a problem. When a CD image is placed in an archive, no matter whether it is ZIP, RAR or 7Z, then the CDIMAGE0 command does not mount it at all, or the CD0: Unformatted icon is displayed. When I mount such an archive via the GUI, everything works fine. How can you remedy this? Thank you.
Ponki1986 is offline  
Old 06 January 2019, 14:22   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,223
Worked for me (zipped iso image). Always include example + what log says.
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga formatted zip disks via USB zip drive in WinUAE? planetidiot New to Emulation or Amiga scene 8 02 February 2018 09:43
System.zip / bad zip-file Ztein project.ClassicWB 24 22 April 2012 03:14
RAR files Donz New to Emulation or Amiga scene 13 24 August 2006 18:44
Possibility for opening .RAR'ed ADF files directly, as with .ZIP'ed ADFs 747 request.UAE Wishlist 6 12 April 2004 21:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05652 seconds with 15 queries